Deniz744

Başarılı
PS5'e sahibim fakat son dönemde canım acayip eski oyun çekiyor. Mario, donkey kong ve o meşhur kuş vurma oyunu gibi. O yüzden bu seti aldım:
Pişman olur muyum? Veya alınır mı?

Ben kaç sene önce almıştım yani bayağı oldu. Dediğin gibi kuş vurma oyunu da vardı silah ile. Lakin kısa süre sonra sıkıldım bıraktım. Atariye ne oldu hatırlamıyorum bayağı oldu.

Kısa sürede sıkılıp bırakırsın bence ama sen bilirsin.

PS5'e sahibim fakat son dönemde canım acayip eski oyun çekiyor. Mario, donkey kong ve o meşhur kuş vurma oyunu gibi. O yüzden bu seti aldım:
Pişman olur muyum? Veya alınır mı?
Yani bilgisayar oyunları var iken ben tercih etmezdim şahsen bunu. Grafikleri vs. kötü eskiden oynamıştım. Tabii tercih meselesi yine.

Yani bilgisayar oyunları var iken ben tercih etmezdim şahsen bunu. Grafikleri vs. kötü eskiden oynamıştım. Tabii tercih meselesi yine.
Hocam ateri bu zaten yani kaç sene öncesinin teknolojisi, bunu grafik için almak yanlış zaten :D

Süper mario falan var yani oynayacaksın 3-5 kere sonra sıkılıp köşeye koyacaksın ateriyi. Heves için alabilir sonra isterse 2. elde satar. Ama ben kolay sıkılmıştım.

Android telefonunuza ya da bilgisayarınıza RetroArch indirerek atari oyunlarını oynayabilirsiniz. Arcade oyunları yapay zorluğuyla bilinir en fazla yarım saat oynayıp bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünüyorum bu gibi aletlere para vermeye gerek yok.

Hocam ateri bu zaten yani kaç sene öncesinin teknolojisi, bunu grafik için almak yanlış zaten :D

Süper mario falan var yani oynayacaksın 3-5 kere sonra sıkılıp köşeye koyacaksın ateriyi. Heves için alabilir sonra isterse 2. elde satar. Ama ben kolay sıkılmıştım.
Bundan 4-5 sene önce falan oynamıştım atariyi eski teknoloji olduğunu biliyorum lakin 90'lı yıllara nazaran hiç bi' değişiklik olmamış. Yani onu demek istemiştim aslında. :D

PC/Oyun konsolu kadar sarmıyor bu bi' gerçek.