Çok güzel haber de bazı şeyler bu kadar zahmetli olmamalı yani. Oyununu türk oyuncuların ne kadar oynadığını biliyorsun, satış rakamları ortada. Bir dilin bilmem ne lehçesini bile ekliyorsun da türkçeyi eklemek için bin tane paylaşım yapıp sürekli peşinden gelmemiz gerekiyor. Neyse buna şükür diyelim. Rockstar yaptıktan sonra diğer şirketler de eklememezlik yapmaz herhalde artık bundan sonra.

Bu tür olaylar çok kolay manipüle edilebilir. Cevap maili aldım diyor mailin içeriği ne olduğuna dair bir şey yok. Çoğu oyun yapımcısına oyunları ile ilgili bir paylaşım yaptığın zaman, bir eser yaratıp gönderdiğin zaman teşekkür maili atarlar zaten. Türkçe dil talebinin bir kişi tarafından yapılmış video ile Rockstar CEO'su tarafından fark edildiğini iddia etmek en kibar tabir ile gülünç.

Türkçe oyun kitlesinin böyle kendini "önder" ilan ettirmeye çalışan böyle kişilerden kurtarması lazım.
O benim de aklıma geldi ve DM attım Instagram'dan "Neden maili paylaşmıyorsun" diye. Cevap verirse paylaşırım.

Mail paylaşmak KVKK'ya giriyormuş galiba o yüzden paylaşılamıyormuş. X'de biri yazmış

IGN haberinden sonra dikkatleri daha çok çekmiş olabiliriz bu haberi fazla hafife almamak, aynı zamanda da fazla heyecanlanmamak lazım.

Son düzenleme:
Zaten sosyal medyada sesimiz çıktı, farkında olmaları yapacakları anlamına gelmez bence. Adamlar koskoca şirket google'da gta ile ilgili geçen her şeyi sürekli analiz ediyordur yapay zekalarıyla, Türklerin dil desteği istemelerinin kendi taraflarında farkında olduklarını söylemiş. İki cümle fazladan kursaymış haber niteliği olurmuş.