Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 31 Ekim 2024 #1 15-20 senelik server kasaları mevcut. Bunları alan biri çıkar mı? Eski olduğu için pek ümidim yok. Benim gözümde hurda çünkü bunlar. yani içindeki bileşenlerin performansı günümüzde iş görmese bile belki dış kasaları alan çıkar mı? Para eder mi?
15-20 senelik server kasaları mevcut. Bunları alan biri çıkar mı? Eski olduğu için pek ümidim yok. Benim gözümde hurda çünkü bunlar. yani içindeki bileşenlerin performansı günümüzde iş görmese bile belki dış kasaları alan çıkar mı? Para eder mi?
Cortex Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 121 Beğeniler 113 31 Ekim 2024 #2 Bir şekilde NAS cihazına dönüştürülemez mi? Bence olabilir.
Zemherir Uzman Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 8 31 Ekim 2024 #3 Çok gürültülü ve NAS cihazı için elektriği düşünmemesi lazım. En iyisi Meslek liselerindeki Bilişim sınıflarına bağışlamak
Çok gürültülü ve NAS cihazı için elektriği düşünmemesi lazım. En iyisi Meslek liselerindeki Bilişim sınıflarına bağışlamak
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 31 Ekim 2024 #4 İkinci El (2. El ) Sıfır Sunucu Server Satış & Alım Hizmetleri bu tarz siteler ile iletişime geçerek satabilirsiniz. Teknolojik olarak geri kalmış cihazlar fakat devre elemanları birçok yeni sunucuya aktarılıp kullanılabiliyor.
İkinci El (2. El ) Sıfır Sunucu Server Satış & Alım Hizmetleri bu tarz siteler ile iletişime geçerek satabilirsiniz. Teknolojik olarak geri kalmış cihazlar fakat devre elemanları birçok yeni sunucuya aktarılıp kullanılabiliyor.
KS KS Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 31 Ekim 2024 #5 Cortex dedi: Bir şekilde NAS cihazına dönüştürülemez mi? Bence olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani kullanılsa kullanılır da çok eski teknoloji. Harcadığı enerji verdiği performansı karşılar mı? yunus dedi: İkinci El (2. El ) Sıfır Sunucu Server Satış & Alım Hizmetleri bu tarz siteler ile iletişime geçerek satabilirsiniz. Teknolojik olarak geri kalmış cihazlar fakat devre elemanları birçok yeni sunucuya aktarılıp kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yani kişisel olarak alan bence olmayacağı için böyle bir site ile iletişime geçmek mantıklı olabilir. Bir soralım.
Cortex dedi: Bir şekilde NAS cihazına dönüştürülemez mi? Bence olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani kullanılsa kullanılır da çok eski teknoloji. Harcadığı enerji verdiği performansı karşılar mı? yunus dedi: İkinci El (2. El ) Sıfır Sunucu Server Satış & Alım Hizmetleri bu tarz siteler ile iletişime geçerek satabilirsiniz. Teknolojik olarak geri kalmış cihazlar fakat devre elemanları birçok yeni sunucuya aktarılıp kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yani kişisel olarak alan bence olmayacağı için böyle bir site ile iletişime geçmek mantıklı olabilir. Bir soralım.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 31 Ekim 2024 #6 Sleeper PC toplanır.
6 6233 Becerikli Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 524 Çözümler 1 Beğeniler 93 31 Ekim 2024 #7 Nostalji sevenler çıkar mutlaka. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2024
Cortex Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 121 Beğeniler 113 31 Ekim 2024 #8 Lee Yubin dedi: Yani kullanılsa kullanılır da çok eski teknoloji. Harcadığı enerji verdiği performansı karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Enerji kısmı biraz sıkıntı olabilir, evet.
Lee Yubin dedi: Yani kullanılsa kullanılır da çok eski teknoloji. Harcadığı enerji verdiği performansı karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Enerji kısmı biraz sıkıntı olabilir, evet.
Yahya Nuroğlu Uzman Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Çözümler 5 Beğeniler 559 31 Ekim 2024 #9 Aslında nostalji severim ama evimde koymaya yer yok maalesef. Şimdi server 2003 kurup nostaljinin dibine vurmak vardı. Fiyatı ne kadar acaba?
Aslında nostalji severim ama evimde koymaya yer yok maalesef. Şimdi server 2003 kurup nostaljinin dibine vurmak vardı. Fiyatı ne kadar acaba?
KS KS Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 31 Ekim 2024 #10 Yahya Nuroğlu dedi: Aslında nostalji severim ama evimde koymaya yer yok maalesef. Şimdi server 2003 kurup nostaljinin dibine vurmak vardı. Fiyatı ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... Tarihi eser olduğu için paha biçemiyorum .
Yahya Nuroğlu dedi: Aslında nostalji severim ama evimde koymaya yer yok maalesef. Şimdi server 2003 kurup nostaljinin dibine vurmak vardı. Fiyatı ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... Tarihi eser olduğu için paha biçemiyorum .