Technopat dışında hiç forum geçmişim olmadı, ancak 1 aylığına SDN forumda baya takılmıştım ve 1 ayda 200 küsür mesaj atmıştım. Sonra çoklu hesap ile giriş yaptığım tespit edildi ve hesabım kapatıldı.

Mcpsp diyebilirim. Admini ile birlikte az atari salonlarına gitmedik. Moderatör ve Super Moderatör olarak yıllarca görev aldım orada. Z kuşağı pek bilmiyor muhtemelen. Hala üyeliğim duruyor. Tabii teknoloji çok gelişti artık. UMD filmlere ulaşmak pek mümkün değildi eskiden. PSP cihazlar için convert yapardık zamanında. İnsanlar bayılırdı film izlemeye PSP üzerinde.

Mcpsp diyebilirim. Admini ile birlikte az atari salonlarına gitmedik. Moderatör ve Super Moderatör olarak yıllarca görev aldım orada. Z kuşağı pek bilmiyor muhtemelen. Hala üyeliğim duruyor. Tabii teknoloji çok gelişti artık. UMD filmlere ulaşmak pek mümkün değildi eskiden. PSP cihazlar için convert yapardık zamanında. İnsanlar bayılırdı film izlemeye PSP üzerinde.
@ErlikÇağlar kesin biliyorsundur burayi hoca sen.

Hatta forum kurallarında benim imzamı hala görebilirsiniz. Lakabım film hastası. Sarı renk alt yazı ile birçok insanı o dönemler tanıştırmıştık.

Şimdi alternatif çok tabii. Çok özel cihazlardı gerçekten. :)

Ekran görüntüsü 2025-12-08 191048.webp

Son düzenleme: