Eskiden her şey ne kadar güzeldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AshRXT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

AshRXT

Çalışkan
Yer
Türkiye
Eskiden 2010-2015'te her şey çok güzeldi. Elinde herhangi bir işlemci, 2 GB RAM, 512MB veya 1GB ekran kartı olsaydı her şeyi açardı. GTA, Wolfteam, CS:GO bütün her şeyi. Şimdi 16 GB VRAM bile oyunlara ucu ucuna yetiyor ve eskisi gibi o mutluluk huzur yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
2010-2015 arası daha kreş-anaokulu seviyesindeydim ama 2015-2020 yılları bile benim için iyiydi, Xbox 360’ta Fifa 18 oynamayı özledim valla, şu an oynasam bile o çocukluğumdaki tadı vermiyor.

O değil de Valve CS:GO'yu geri getirse. Pandemi dönemi ne oynardım.

Ya ben en çok 5 liraya markete gidip abur cubur alabildiğim günleri özledim. Eti Karam ilk çıktığında 75 kuruştu. 1 TL oldu diye almamaya başladığımı falan hatırlıyorum. Sorumluluğumuz azdı, tek derdim bilgisayar oynamaktı, ödevleri internetten yapıyordum vesaire.

Şuan yapabilecek bir şey yok maalesef. İyi ki yaşanmış o güzel günler demekten başka.

Aradan yine 5 yıl geçecek ve şimdi ki günlerimizi özleyecek mişiz gibi geliyor tıpkı 2020'i özlediğimiz gibi. Zaman su gibi akıp gidiyor geçmiş geçmişte kalıyor. Geleceğe bakıp anı yaşamak lazım. Belki de 5 yıl sonra aramızdan biri de ayrılabilir.

Hocam teknoloji katlanarak gelişiyor. Note 4 çıktığında ağzımız açıı gözler patlamış şekilde kalakalırdık şimdiki telefonları o zaman görseydik bayılırdık.

Eskiden her şey güzeldi demeyi bırakın. Çünkü ileride de bugünleri özleyeceksiniz. Onun yerine şu anı eskiden daha iyi hâle getirmeye çalışın. Kendi kendinize anın tadını çıkarmıyor, hayatınızı yaşamayı kaçırıyorsunuz. Gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…