AshRXT

Çalışkan
Yer
Türkiye
Eskiden 2010-2015'te her şey çok güzeldi. Elinde herhangi bir işlemci, 2 GB RAM, 512MB veya 1GB ekran kartı olsaydı her şeyi açardı. GTA, Wolfteam, CS:GO bütün her şeyi. Şimdi 16 GB VRAM bile oyunlara ucu ucuna yetiyor ve eskisi gibi o mutluluk huzur yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
2010-2015 arası daha kreş-anaokulu seviyesindeydim ama 2015-2020 yılları bile benim için iyiydi, Xbox 360’ta Fifa 18 oynamayı özledim valla, şu an oynasam bile o çocukluğumdaki tadı vermiyor.

Ya ben en çok 5 liraya markete gidip abur cubur alabildiğim günleri özledim. Eti Karam ilk çıktığında 75 kuruştu. 1 TL oldu diye almamaya başladığımı falan hatırlıyorum. Sorumluluğumuz azdı, tek derdim bilgisayar oynamaktı, ödevleri internetten yapıyordum vesaire.

Şuan yapabilecek bir şey yok maalesef. İyi ki yaşanmış o güzel günler demekten başka.

Aradan yine 5 yıl geçecek ve şimdi ki günlerimizi özleyecek mişiz gibi geliyor tıpkı 2020'i özlediğimiz gibi. Zaman su gibi akıp gidiyor geçmiş geçmişte kalıyor. Geleceğe bakıp anı yaşamak lazım. Belki de 5 yıl sonra aramızdan biri de ayrılabilir.

Hocam teknoloji katlanarak gelişiyor. Note 4 çıktığında ağzımız açıı gözler patlamış şekilde kalakalırdık şimdiki telefonları o zaman görseydik bayılırdık. 😄

Eskiden her şey güzeldi demeyi bırakın. Çünkü ileride de bugünleri özleyeceksiniz. Onun yerine şu anı eskiden daha iyi hâle getirmeye çalışın. 🙏 Kendi kendinize anın tadını çıkarmıyor, hayatınızı yaşamayı kaçırıyorsunuz. Gerek yok.