Muad Dib 18

Uzman
Arkadaşlar,

Amazon'dan aldığım 10 kg kedi maması köşesinden yırtılmış ve üstü bantlanmış şekilde geldi. İade için uygun ürün olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim? Satıcı Amazon, bu arada kargo şirketi ise Kolaygelsin.

Müşteri Hizmetleri'ne ulaştın mı? Ulaştığında senden görsel isteyecekler. Görseli gönderdiğinde buna göre aksiyon alacaklar. Müşteri hizmetlerine ulaş ilk önce.
Kolay gelsin şirketine ulaştım, şikayetinizi yazdım, ulaşacaklar size dedi.

Amazon 'o ürün sen de kalsın' deyip üstüne para iadeni yapar. Canlı desteğe bağlan yeter. Bambaşka bir olay Amazon. İnşallah zarar etmiyolardır böyle yapa yapa. :D
Amazon tarafına ulaşmadım. Oraya da ulaşacağım.

Arkadaşlar,

Amazon'dan aldığım 10 kg kedi maması köşesinden yırtılmış ve üstü bantlanmış şekilde geldi. İade için uygun ürün olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim? Satıcı Amazon, bu arada kargo şirketi iste, Kolaygelsin.
İade olmayan ürün vs. önemli değil. Keyfi bir süreç değil. Kargoda problem yaşanmış. Çözmek zorundalar. Amazon'a ulaşın. Kargodan bir şey beklemeyin.

Kolay gelsin şirketine ulaştım, şikayetinizi yazdım, ulaşacaklar size dedi.

Amazon tarafına ulaşmadım. Oraya da ulaşacağım.

Telefon uygulamasında direkt müşteri hizmetlerine bağlanın. Size bir link veriyorlar ve oraya görseli bıraktığınızda müşteri hizmetleri görüp ya ürünü iade edin diyor ya da ürün sizde kalsın diyor. Genelde desisi yüksek ürünler de (ki sizin ki yüksek) ürünü kargolamanızı istemiyorlar.

İnternetten bir şey alıyorsanız, kargo geldiğinde telefonunuzu açıp kayda başlamak en iyisidir. Ardından, kargo sağlam ise ürünün tam anlamıyla kutusundan ya da poşetinden açarken, telefonu açıp kayıt almak gerekiyor.

Amazon'a ulaşın. Kargoyu karıştırmayın.

Arkadaşlar,

Amazon'dan aldığım 10 kg kedi maması köşesinden yırtılmış ve üstü bantlanmış şekilde geldi. İade için uygun ürün olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim? Satıcı Amazon, bu arada kargo şirketi ise Kolaygelsin.
İadeye uygun olmayan ürünler keyfii iade anlamında, bir kusur varsa satıcı veya Amazon ürünü fark etmez her türlü aksıyon alırlar. Müşteri hizmetlerine ulaşın mağdur etmezler.

Amazon son dönem kargolama konusunda fazlaca sınıfta kalmaya başladı. Özellikle belirtsen bile poşete kutu koyup yolluyor, sonra ezik büzük yırtık ne ararsan var. @Caner Uncu iyi çekti o olaydan.

Hepsiburada şu anda benim gözümde en iyi kargolu uygulama haline geldi. Hepsiburada iyileştiği için değil, Amazon kötüleştiği için.