Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
En iyi müslüman oymuş.
- Makaleler
- 1
Ülkeden acilen gitmeleri gerekiyor.
senuzulme
Üstün
Şakası bir yana, Araplar zaten kendinden olmayanların dindarlıklarını (Bilhassa Türklerinkini) kabul etmezler. Tıpkı Almanlar gibi kendilerinin üstün ırk olduğuna inanırlar. Araplar dışındaki tüm ırkların onlara hizmet etmesi gerektiklerini düşünürler ve sırf bu yüzden tembel ve pisler.Kendisi hakiki ve peygamber yolunda bir Müslüman boşverin.
Özellikle Türkiye'ye gelen turist Arapları incelediğinizde bana hak vereceksiniz. Zira otel odalarından çıktıktan sonra, içeride insan yaşadığına inanmıyorsunuz.
Ben de ona saldırırdım.Eskişehir'de Suriyeli şahıs, vatandaşlara su şişesi ile saldırıp, tartıştığı kişilere "Siz Müslüman değilsiniz. Hepiniz şerefsizsiniz." dedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Gerçekten bizim halkımızda büyük bir sorun var: laf var, icraat yok. Bazı Avrupa ülkelerinin halkları toplanıp mültecileri rahatsız ediyor, hatta bazılarını dövüyorlar. Bizim halkımız da böyle sağlam bir topluluk kurup onlara bir ders vermeli. Şehrimde 20-30 kişi, “Bizim böyle bir planımız var, yardım eder misin?” dese, Allah şahidim olsun yardım ederim. Ama bizim halkımızda pek icraat yok.Eskişehir'de Suriyeli şahıs, vatandaşlara su şişesi ile saldırıp, tartıştığı kişilere "Siz Müslüman değilsiniz. Hepiniz şerefsizsiniz." dedi.
Öyle zaten. İstanbul Boğaz'da vapurdayken bizi zorla kaldırtmaya çalışmışlardı. Sen de tepki verince TWD'de olan amaçsız saldıran zombilere dönüyorlar bu teyzelerimiz. Bulundukları bölgeden uzaklaşmak lazım.Şakası bir yana, Araplar zaten kendinden olmayanların dindarlıklarını (Bilhassa Türklerinkini) kabul etmezler. Tıpkı Almanlar gibi kendilerinin üstün ırk olduğuna inanırlar. Araplar dışındaki tüm ırkların onlara hizmet etmesi gerektiklerini düşünürler ve sırf bu yüzden tembel ve pisler.
Özellikle Türkiye'ye gelen turist Arapları incelediğinizde bana hak vereceksiniz. Zira otel odalarından çıktıktan sonra, içeride insan yaşadığına inanmıyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube