Eskişehir'de Suriyeli kadın Türklere saldırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senuzulme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kadın
Özgür Özel pek öyle düşünmüyor ama neyse.

Özgür özel Erdoğan ile görüştükten sonra böyle düşüncesizce fikirler atmaya başladı.
Yerli ve milli içkimiz olan ayrandan ikram ettiyse o yüzdendir. Seçim zamanı toparlanır.

İfadeler: 995
Yerli ve milli içkimiz olan ayrandan ikram ettiyse o yüzdendir. Seçim zamanı toparlanır.
İnşallah macun falan hediye ettiklerinden önce ben çoktan Erdoğan'ın oyununu anlamıştım. Kesin bir anlaşma yaptılar aralarında, yoksa Özgür Özel mümkün değil. Seçim kazanan Özgür Özel ile bu Özgür Özel olamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskişehir'de Suriyeli şahıs, vatandaşlara su şişesi ile saldırıp, tartıştığı kişilere "Siz Müslüman değilsiniz. Hepiniz şerefsizsiniz." dedi.

Bunları ulkeden göndermek lazim da yapan nerede? Daha soylenecek neler var da kalici ban yemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları ulkeden göndermek lazim da yapan nerede? Daha soylenecek neler var da kalici ban yemek istemiyorum.
En son bahçeli ev yapıp yolluyorduk hocam.

Oradaki Suriyeli Arap kadın sandı ki ablalarımız ümmet kardeşimiz canımız diye bağrına basacak artistliğime ses çıkarmayacak kötü sözlerimden rahatsız olmayacak sandı fakat oradaki ablalarımızı tebrik ediyorum bu pis araplara verilecek cevapları çok iyi vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…