kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 9 Şubat 2025 #1 Gidilir mi kovarlar mı ya da kavga çıkar mı?
pashagang Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 226 Çözümler 2 Beğeniler 176 Yer Kağıthane 9 Şubat 2025 #2 Bir sey demezler ama iyi bir izlenim olusturmazsin. Gidilmez tabii ki. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
IV.MURAT Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 283 Çözümler 2 Beğeniler 272 9 Şubat 2025 #3 kraxius dedi: Gidilir mi kovarlar mı ya da kavga çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşe göre alıp almayacakları değişir ama işe alsalar bile seni çok dikkate almazlar. Irgat gibi kullanıp atabilirler. Kumaş olmasa bile siyah bir kot ile gitmek yararınıza olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
kraxius dedi: Gidilir mi kovarlar mı ya da kavga çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşe göre alıp almayacakları değişir ama işe alsalar bile seni çok dikkate almazlar. Irgat gibi kullanıp atabilirler. Kumaş olmasa bile siyah bir kot ile gitmek yararınıza olur.
O Ozan Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 14 Beğeniler 9 9 Şubat 2025 #4 Neden gidilmesin ki? Eğer cidden işi istiyorsan gitme tabii ki de, kimsenin bir şey diyeceğine sanmıyorum.
Neden gidilmesin ki? Eğer cidden işi istiyorsan gitme tabii ki de, kimsenin bir şey diyeceğine sanmıyorum.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.940 Çözümler 16 Beğeniler 8.194 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 9 Şubat 2025 #5 Ozan dedi: Neden gidilmesin ki? Eğer cidden işi istiyorsan gitme tabii ki de, kimsenin bir şey diyeceğine sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe alınmadan önce söylenen son sözler.
Ozan dedi: Neden gidilmesin ki? Eğer cidden işi istiyorsan gitme tabii ki de, kimsenin bir şey diyeceğine sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe alınmadan önce söylenen son sözler.
O Ozan Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 14 Beğeniler 9 9 Şubat 2025 #6 Blackraven dedi: İşe alınmadan önce söylenen son sözler. Genişletmek için tıkla... Soru "İşe eşofmanla alırlar mı?" değil, "gidilir mi?" ona göre cevap verdim.
Blackraven dedi: İşe alınmadan önce söylenen son sözler. Genişletmek için tıkla... Soru "İşe eşofmanla alırlar mı?" değil, "gidilir mi?" ona göre cevap verdim.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 9 Şubat 2025 #7 Ozan dedi: Soru "işe eşofmanla alırlar mı?" değil, "gidilir mi?" ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Eğer işe alınmak isteniyorsa gidilmez, öylesine can sıkıntısından gidiyorsan iç çamaşırın ile de gidebilirsin.
Ozan dedi: Soru "işe eşofmanla alırlar mı?" değil, "gidilir mi?" ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Eğer işe alınmak isteniyorsa gidilmez, öylesine can sıkıntısından gidiyorsan iç çamaşırın ile de gidebilirsin.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 9 Şubat 2025 #8 Kimsenin cinsel organında olmazsın, arkandan dünyanın "dalgası" geçilir, işe de alınmazsın.