Detaylar
Kim cevapladı?demjr
Üstün
2.elde 1.5k'ya satıyorlar hocam ve ATK SKY'dan geçmeye değer mi?Alınır hocam.
2. el de bakabilirsiniz bu arada, sıfırdan farksız padleri 1k indirim ile getirirsiniz.
Başka mousepad öneriniz varsa onada bakabilirim.
Hocam bu sende bitiyor biraz. ATK Sky'dan daha iyi mi evet ama geçilir mi sorusunu yanıtlaması gereken sensin. Değişen tek şey genel kalite değil, karakterleri farklı bir defa. Yasheng daha kontrol tarafında, Sky daha hızlı.2.elde 1.5'ya satıyorlar hocam ve ATK SKY'dan geçmeye değer mi?
demjr
Üstün
Freefall nasıldır hocam?Hocam bu sende bitiyor biraz. ATK Sky'dan daha iyi mi evet ama geçilir mi sorusunu yanıtlaması gereken sensin. Değişen tek şey genel kalite değil, karakterleri farklı bir defa. Yasheng daha kontrol tarafında, Sky daha hızlı.
Kullanmadım hocam net olarak şöyledir böyledir diye yorum yapmam yanlış olur ama şöyle bir göz attım da ESPTiger yerine tercih etmezdim şahsen.
demjr
Üstün
Leviathan V4 için skates önerimiz var mı peki? ESPTiger İCE V2 almayı düşünüyorum.Kullanmadım hocam net olarak şöyledir böyledir diye yorum yapmam yanlış olur ama şöyle bir göz attım da ESPTiger yerine tercih etmezdim şahsen.
ESPTiger Wu Xiang X V2 ile ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake arasında kaldım.
Ben skatez olarak ICE modellerini beğeniyorum. X-Raypad'ler de iyidir ama ICE beni üzmedi açıkçası.Leviathan V4 için skates önerimiz var mı peki? ESPTiger İCE V2 almayı düşünüyorum.
ESPTiger Wu Xiang X V2 ile ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake arasında kaldım.
Karakter olarak farklılar hocam sizin tercihiniz. Biri daha hızlı, diğeri daha kontrol. Şahsen ben özellikle FPS oyunları için control varken speed'in yüzüne bakmam.
demjr
Üstün
Hocam, Mouse olarak Leviathan V4 kullanıyorum, sizce Mouse'yi yükseltmeme gerek var mı? Bu arada teşekkür ederim 2.el ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake almaya karar verdim.Ben skatez olarak ICE modellerini beğeniyorum. X-Raypad'ler de iyidir ama ICE beni üzmedi açıkçası.
Karakter olarak farklılar hocam sizin tercihiniz. Biri daha hızlı, diğeri daha kontrol. Şahsen ben özellikle FPS oyunları için control varken speed'in yüzüne bakmam.
Hala geçerli ve güzel bir mouse, ne istediğinize ve bütçenize bağlı yükseltme işi.
Premium bir mouse alacağım diyorsanız değer. İkinci elden elinizdekini satıp magnezyum kasalı modellere bakabilirsiniz, yine ikinci elde sıfır ayarında modelleri üzerine az ekleyerek alabilirsiniz.
Onun dışında -hele bir de memnunsanız- macera aramaya gerek yok.