Bende anlamadım. Özellikle izlemiyorum ama bizim ailedekiler bulaştı bir şekilde. İlk ufak kardeşim başladı izlemeye. Sonra Peder'e sattı diziyi. Şimdi peder izliyor diye mecburen maruz kalıyorum. Bazı bölümlerde anlatıcı sesi falan duyuluyor. Eşref abim bilmem ne falan diye konuşan adam sesi işte. Sanırım beyni erimiş TV izleyicisi için nadirde olsa farklı bir anlatım görmek diziye bağlamış olmalı. Onun dışında çiğdem rolünü oynayan hanımefendinin etkileyen ayrı bir Aura'sı var. Benim gözlemlerim bu şekildedir.

Diğer aşk ve entrika kokan dizilerle kıyaslandığında, en izlenebilecek dizilerden biridir kendisi. Evet konusu saçma, araya biraz mafya, biraz da aşk sahnesi serpiştirmişler, ortaya da böyle bir dizi çıkmış. Bir de, dizideki Eşref ve Nisan karakterleri bana nedense, Poyraz Karayel'deki Ayşegül ve Poyraz'ı andırmadı değil. Mesela, bazen birbirlerine soğuk şakalar yapabiliyorlar.

Hee, kesinlikle kötü bir dizi değil. Fakat insanlar artık o klişe mafya ve aşk hikayelerinden o kadar sıkıldı ki, görmekten kusma noktasına geldik iyice.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Medcezir ve Kırmızı Oda dışında güzel bir türk dizisine denk gelmedim. Özellikle Öyle Bir Geçer Zaman Ki beni derinden etkileyen bir dizi olmuştu.