6447

Başarılı
Genelde Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. gibi kült olmuş diziler hariç Türk dizilerini izlemem. Ama YouTube'da Eşref Rüya'ya denk geldim. Gürdal diye bir karakter var, rolünü iyi oynamış. Sorum şu: İzleyen varsa, izlemeye değer mi, yoksa kesitlerden devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Prime Video'dan sansürsüz izliyorum (YT'de bazı sahneler sansürlü) ve uzun süredir dizi izleyemeyen ben bu diziye bayıldım. Oyuncular işini çok iyi yapıyor. Dizide her duygudan azar azar var.

Bazı kişiler Türk yapımı film/dizi duyunca 1 dakika bile izlemeden çamur atıyor, yabancı dizilere gelince kötü olsa bile izliyor ve kendini farklı falan sanıyor. Öyle olmayanlara lafım yok bu arada.

Kısaca uzun zaman sonra çıkan en kaliteli Türk dizisi olduğunu düşünüyorum. Bir de bir şey izlenir mi diye konu açmak saçma bir şey. Kimsenin zevkine uymak zorunda değilsin. İlk bölümü açıp izlemek zor değil, sonra seversen devam edersin.

Genelde Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. gibi kült olmuş diziler hariç Türk dizilerini izlemem. Ama YouTube'da Eşref Rüya'ya denk geldim. Gürdal diye bir karakter var, rolünü iyi oynamış. Sorum şu: İzleyen varsa, izlemeye değer mi, yoksa kesitlerden devam mı edeyim?
İlk sezon güzeldi de ikinci sezon pek beni tatmin etmedi, 1.sezon güzel ama izlenilir.