Eternal fire forması nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan intelultra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 216

intelultra

Başarılı
Merhaba, uzun zamandır Eternal fire takip ediyordum fakat formasını almak hiç nasip olmadı, bu aralar almayı planlıyordum ancak takımın Aurora'ya geçmesi birlikte alamadım ve kendi sitelerinde de beden kalmadı. Bu formaları nereden temin edebileceğimizi bilen var mı?

• Resmi Eternal Fire web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeye devam edin; yeni ürün ve restock duyuruları yapabilirler.
  • E-spor takımlarıyla çalışan özel giyim mağazalarını kontrol edin; bazen sınırlı sayıda ürün sunabilirler.
  • Türkiye’deki e-spor veya oyun giyimi satan online satış sitelerini ziyaret edin; bu tür ürünler için düzenli olarak güncellenir.
  • Facebook veya Instagram gibi platformlarda Eternal Fire hayran gruplarına katılın; diğer taraftarlar, forma temin etme konusunda bilgi paylaşabilir.
  • İkinci el ürün satan platformlarda (örneğin, Letgo veya Sahibinden) arama yaparak, kullanılmış ama iyi durumda bir forma bulmayı deneyin.
  • Özel spor malzemeleri dükkanlarıyla iletişime geçin; bazen özel sipariş imkanı sunabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…