Talent

Uzman
Son düzenleme:

Hltv sitesine bakana kadar şaka olduğunu düşündüğüm haber gerçek çıktı. Arka planda neler oluyor bilgimiz yok fakat çok üzücü bir haber.

Geç yapılmış 1 Nisan şakası sandım ama değilmiş. Benim için de üzücü bir haber. Ben takımın birgün kavga ederek dağılmasını bekliyordum. Bu yüzden binlerce Eternal Fire stickeri depolamıştım. Bu durumda çok yüksek kar etmiş olacağım. Tek sevindirici haber bu maalesef.

Geç yapılmış 1 Nisan şakası sandım ama değilmiş. Benim için de üzücü bir haber. Ben takımın bir gün kavga ederek dağılmasını bekliyordum. Bu yüzden binlerce Eternal Fire stickeri depolamıştım. Bu durumda çok yüksek kar etmiş olacağım. Tek sevindirici haber bu maalesef.

Şimdiden fiyatları atmaya başlamış. Dün 0.08 cent olan sticker şu an 0.46 cent. Yani bu takım oyuncuları ne takımların tekliflerini kabul etmeyip bu takımı ayakta tutmak istediler ne oldu da böyle bir karar alındı acaba? Dediğim gibi arkada başka bir olay var gibi. Samet'in gelmesiyle son turnuvada üst üste 5 play-off oynadık ve üstün performans gösterdik. İlk defa bir Türk takımı navi yi yendi, vs. Gerçekten çok değişik duygulara soktular.

Şimdiden fiyatları atmaya başlamış. Dün 0.08 cent olan sticker şu an 0.46 cent. Yani bu takım oyuncuları ne takımların tekliflerini kabul etmeyip bu takımı ayakta tutmak istediler ne oldu da böyle bir karar alındı acaba? Dediğim gibi arkada başka bir olay var gibi. Samet'in gelmesiyle son turnuvada üst üste 5 play-off oynadık ve üstün performans gösterdik. İlk defa bir Türk takımı navi yi yendi, vs. Gerçekten çok değişik duygulara soktular.
Onlarla üzülüp onlarla seviniyorduk. Ama artık diğerleri gibi sıradanımsı bir takım.

Şu an 1-2 dolar civarlarında seyrediyor..

Aşırı demoralize oldum ne umutlarla desteklemiştik, buralara kadar geldikten sonra olması daha da üzücü.. Şaka gibi geliyor.

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Hayırlısı artık da bunun sebebi neydi? Neden dünya'da 5. sırada olan bir takımı bırakıp daha kötü bir takıma geçersin ki?