Ne aynısı her şey değişti top 5'ten 40'a düştük artık Rus takı mıyız Ruslar için oynayacağız hiçbir şey değişmemiş mi sence.
Düşmedik bir yere, 5. yiz hala puanları oyuncular tutar takımlar değil.

Ama haber gerçekten üzücü. Ben Türk takımı için buradayım diyip arapları reddeden adam, her turnuvada play-off yapıp dolarları kaldırırken sponsorluk bulamıyoruz gibi bir komik sebepten takımı komple satması ilginç.

Ama haber gerçekten üzücü. Ben Türk takımı için buradayım deyip arapları reddeden adam, her turnuvada play-off yapıp dolarları kaldırırken sponsorluk bulamıyoruz gibi bir komik sebepten takımı komple satması ilginç.

Hocam ben bir yerde ırkçılık diye okumuştum, Türk organizasyonu olduğu için turnuvalara almadıklarını falan söylüyordu.

Hocam ben bir yerde ırkçılık diye okumuştum, Türk organizasyonu olduğu için turnuvalara almadıklarını falan söylüyordu.
Hayır, her turnuvaya girebiliyorduk. Sadece benim bildiğim Türk'üz diye sponsor bulamıyorduk, o yüzden de Macaristan'a taşımışlardı takımın merkezini zaten. Şimdi komple satmışlar.

Yani ben yine de doğru bulmuyorum, herkes parasına baksın tabii de az para kazanmıyorlardı yine de. Zaten kendi diyordu XANTARES, Falcons'tan teklif geldi hayvan gibi paraya gitmedim TR takımı yaşasın diye. Madem öyle diyorsun o zaman bu hareket ne şimdi orası ilginç.

Hayır, her turnuvaya girebiliyorduk. Sadece benim bildiğim Türk'üz diye sponsor bulamıyorduk, o yüzden de Macaristan'a taşımışlardı takımın merkezini zaten. Şimdi komple satmışlar.

Yani ben yine de doğru bulmuyorum, herkes parasına baksın tabii de az para kazanmıyorlardı yine de. Zaten kendi diyordu XANTARES, Falcons'tan teklif geldi hayvan gibi paraya gitmedim TR takımı yaşasın diye. Madem öyle diyorsun o zaman bu hareket ne şimdi orası ilginç.

Su an satildiklari takımın ana para kaynağı kumar. Bet sitelerinden sponsor almak kolay tabii. Turkiye'de her türlü kumar yasak olduğu için elbette kumar/bet sponsoru bulamazlar. Röportajlari izledik, Turkluk diyip duruyorlardi. Öyle agresif, lanet bir kitle oluşturdular ki X'de yabancı takımlara ana avrat sövüp, EF'yi eleştiren insanları de linçliyorlardi. Simdi olusturduklari kitle de kaldi, Türk takımı hayali de. Rus bayrağı altında oynayacaklar. Aylar önce Ruslara demediğini bırakmayan fanlar simdi ne yapacak acaba. Şahsi görüşümü söyleyeyim, bunlar oyuncu tabii ki istedikleri yerde oynayacaklar ve kimseye milli takım sözleri yok. Ben ve benim gibi basindan beri bunlara yalakalık yapmayan, godfather muamelesi çekmeyen insanlar zaten üzülmeyecektir. Oyuncular satılır, satın alınır yani transfer de olur kadro değişimi de olur. Kimse böyle kasmiyor yani bir bizim insanımız kasiyor ki kendileri de zaten yere göğe sığdıramıyorlardi.

Ama haber gerçekten üzücü. Ben Türk takımı için buradayım deyip arapları reddeden adam, her turnuvada play-off yapıp dolarları kaldırırken sponsorluk bulamıyoruz gibi bir komik sebepten takımı komple satması ilginç.

Kaçıncı olursak olalım kupalar Rusya'ya yazılacak bizi alakadar etmez.

Kaçıncı olursak olalım kupalar Rusya'ya yazılacak bizi alakadar etmez.
Evet beni de uzen temel sebep bu, bir gun bu takim dagilsa bile kazandigimiz kupalar Aurora sayfasinda gozukecek ve onlar yeni rosterlar kurabilecek. EF dagilsaydi yeni roster uzun zaman kurmazdi bence, o HLTV sayfasinda ani olarak kalirdi.

Evet beni de uzen temel sebep bu, bir gun bu takim dagilsa bile kazandigimiz kupalar Aurora sayfasinda gozukecek ve onlar yeni rosterlar kurabilecek. Ef dagilsaydi yeni roster uzun zaman kurmazdi bence, o HLTV sayfasinda ani olarak kalirdi.

Yeni bir takım kurulacakmış umarım başarılı olurlar ama bağlanma işini azaltmak lazım.