Takımdaki sorunlar maddiyattan doğdu desek, takım hiç olmadığı kadar para kazanıyordu son turnuvalarda. Özellikle Wicadia ve jottAAA akademi takımından yükseldiler. Yani ortada adam akıllı bir transfer süreci bile yok. Buna karşın Valorant, LoL, PUBG ve hatta Brawl Stars'ta bile takım kuruldu. En azından bu oyunlardan birinden vazgeçilebilirdi. Zira hiçbirisi Counter-Strike kadar para kazandırmıyor diye biliyorum. Hayır her şeyi geçtim, sadece çıkartmalardan dünyanın parasını kaldırıyorlar.
Siyasi sorunlardan dolayı desek, takımın bürokrasi ile arası iyiydi diye biliyorum. Özellikle Furkan Güven ve XANTARES'in malum partiye karşı yakınlığı olduğu söyleniyor. Malum partinin önemli bir vekili ile pozları falan da vardı hatta. Tabii bunlar bizim gördüklerimiz ve iddialarımız. Perde arkasında neler döndüğünü asla net olarak bilemeyiz.
Sponsor olayını da ben bir türlü anlamıyorum. Takım Türk takımı olduğu için sponsor bulamıyor deniyor ancak Valorant'taki Türk takımlarının birçok sponsoru var. Hadi Counter-Strike daha vahşi bir oyun olduğu için yanaşmıyorlar diyelim, e arkadaş T2-T3 seviyesinde oynayan takımların bir dolu sponsoru var. Onlar bize ulaşmıyorsa siz onlara ulaşın. Son 1-2 yılda Türklerden aldıkları etkileşimi hiç kimseden alamıyor bu camia. Ne zaman bizim takımın maçı olsa ESL direkt ana yayından veriyordu maçı. Buna rağmen sponsor bulamıyoruz dersen, ben bu işin içinde bir bit yeniği ararım işte.
Her ne olursa olsun ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler ve etmeye devam edecekler. İçim buruk ama olaylar netleşene kadar varsın desteklemeye devam edelim. Onlar da memnun olmasa bile sonuçta bir anlaşma imzalandı ve minimum 1 yıl sürer diye düşünüyorum. 1 yıl sonra bugün bu mesajı tekrar alıntılayacağım.