Az önce Ethereum ile 18 dolarlık bir transfer yaptım ve 1 dolarlık network fee ödedim, Bitcoin'de ise 20 dolarlık transfer için 70 sent komisyon istiyor, bir de bu kadar para istediği yetmezmiş gibi transferler de 1-2 saat sürüyor. Bu iki kripto para hiçbir nedenle kullanılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bütün kripto paraların ponzi olduğu, satın alan herkesin tamamen daha fazla $ kazanmak için aldığı gerçeğini bir yana koyarsak Bitcoin ve Ethereum gündelik kullanım için tasarlanmamıştır zaten. Bu iki coin bir nevi kripto evreninin altınıdır. Sallıyorum sen para transferi için kripto kullanacaksan litecoin gibi coinler kullanabilirsin eğer değişmediyse miktara bakmadan litecoin transfer bedeli bir dolar seviyesindeydi. Bitcoin ve Ethereum ise daha çok yatırımlık veya diğer coinlerin değer kazanması için "altın" görevi görürler.

O değil de bu aralar şu kumar siteleri ne oldu öyle ya. Her yerde reklamları var milleti iyi cukkalıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bütün kripto paraların ponzi olduğu, satın alan herkesin tamamen daha fazla $ kazanmak için aldığı gerçeğini bir yana koyarsak Bitcoin ve Ethereum gündelik kullanım için tasarlanmamıştır zaten. Bu iki coin bir nevi kripto evreninin altınıdır. Sallıyorum sen para transferi için kripto kullanacaksan litecoin gibi coinler kullanabilirsin eğer değişmediyse miktara bakmadan litecoin transfer bedeli bir dolar seviyesindeydi. Bitcoin ve Ethereum ise daha çok yatırımlık veya diğer coinlerin değer kazanması için "altın" görevi görürler.
Hepsi daha fazla kazanmak icin satin almaz, Node kurmak ve desteklemek icin de satin alanlar var.