KS KS F far0n Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 Dün 22:53 #11 Fahare dedi: Başara sararsın. Gelen arkadaşa belirt bir şeyler yapar gıcık değilse. Genişletmek için tıkla... modemin portlarında mı sıkıntı var internette çok gördüm bu sıkıntıyı yaşayanları çoğu havada kalmış çözüldü mü çözülmedi mi belli değil
Fahare dedi: Başara sararsın. Gelen arkadaşa belirt bir şeyler yapar gıcık değilse. Genişletmek için tıkla... modemin portlarında mı sıkıntı var internette çok gördüm bu sıkıntıyı yaşayanları çoğu havada kalmış çözüldü mü çözülmedi mi belli değil
Fahare 68 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 273 Dün 22:56 #12 far0n dedi: modemin portlarında mı sıkıntı var internette çok gördüm bu sıkıntıyı yaşayanları çoğu havada kalmış çözüldü mü çözülmedi mi belli değil Genişletmek için tıkla... ZTE bir şeyleri yanlış yapıyor. DSL'de CRC hataları fiberde port sorunları...
far0n dedi: modemin portlarında mı sıkıntı var internette çok gördüm bu sıkıntıyı yaşayanları çoğu havada kalmış çözüldü mü çözülmedi mi belli değil Genişletmek için tıkla... ZTE bir şeyleri yanlış yapıyor. DSL'de CRC hataları fiberde port sorunları...
KS KS F far0n Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 Dün 23:00 #13 Fahare dedi: ZTE bir şeyleri yanlış yapıyor. DSL'de CRC hataları fiberde port sorunları... Genişletmek için tıkla... açıyorum arıza kaydını inşallah modem değişince çözülür 1000mbite geçtim sinirlerim bozuldu bu olaydan
Fahare dedi: ZTE bir şeyleri yanlış yapıyor. DSL'de CRC hataları fiberde port sorunları... Genişletmek için tıkla... açıyorum arıza kaydını inşallah modem değişince çözülür 1000mbite geçtim sinirlerim bozuldu bu olaydan