A AhmetCC Çalışkan Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 11 Haziran 2025 #1 Laptopumda uzun zamandır kullanıyorum ve Ethernet arızası vermeye başladı. Oyun girince cızırtı sesi geliyor. Aygıt Yöneticisinde gözükmemeye başladı. Yeniden başlattım ve bu sefer yanında soru işareti çıkıyor. Sürücüyü tekrar yükleyince düzeliyor ve geri gidiyor. Ethernet kablosunu başka bilgisayara takınca sorunsuz çalışıyor ama bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Laptopumda uzun zamandır kullanıyorum ve Ethernet arızası vermeye başladı. Oyun girince cızırtı sesi geliyor. Aygıt Yöneticisinde gözükmemeye başladı. Yeniden başlattım ve bu sefer yanında soru işareti çıkıyor. Sürücüyü tekrar yükleyince düzeliyor ve geri gidiyor. Ethernet kablosunu başka bilgisayara takınca sorunsuz çalışıyor ama bunun çözümü nedir?
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 11 Haziran 2025 #2 Başka ethernet kablosu ile denemeden bilme imkanınız düşük, ama dediklerinize bakınca donanımsal olduğunu düşünüyorum.
Başka ethernet kablosu ile denemeden bilme imkanınız düşük, ama dediklerinize bakınca donanımsal olduğunu düşünüyorum.
Gergingörünüşlüadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 231 11 Haziran 2025 #3 3 ihtimal var, ya ethernet portunuzda arıza var ya anakart üzerindeki ethernet kartınızda arıza var ya da yazılımsal bir arıza var. Cihaz modeliniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
3 ihtimal var, ya ethernet portunuzda arıza var ya anakart üzerindeki ethernet kartınızda arıza var ya da yazılımsal bir arıza var. Cihaz modeliniz nedir?