Detaylar
Kim cevapladı?Anladığım kadarı ile Wi-Fi'da sorun yok ama kablolu kullanımda internet bağlantısı yok. Peki bana şu komutun çıktısını verebilir misin?
Ya da modem arayüzüne kablolu bağlantı ile erişebiliyor musun?
ipconfig /allYa da modem arayüzüne kablolu bağlantı ile erişebiliyor musun?
Son düzenleyen: Moderatör:
Andrea Kimi Antonelli 43
Başarılı
Bayağı bir şey denedim fakat hiçbir fark yok. Telefonda, MacBook'da falan internet kullanıyorum fakat Ethernet'li PC'de olmuyor.
Ne yapabilirim?
Windows'ta genel bir sorun var. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakın, PC'yi yeniden başlatın sonra tekrar etkinleştirin. İşe yaramazsa sürücüleri yeniden kurun.
zabazaba 1
Becerikli
Merhaba. ChatGPT ile her şeyi denedik, 2 saat boyunca cmd'de bütün komutları yazdık ve ayarlardan çözmeye çalıştık. İnternetten videolar izledik. Turk Telekom'u aradık. Hiçbiri işe yaramadı.Anladığım kadarı ile Wi-Fi'da sorun yok ama kablolu kullanımda internet bağlantısı yok. Peki bana şu komutun çıktısını verebilir misin?
ipconfig /all
Ya da modem arayüzüne kablolu bağlantı ile erişebiliyor musun?
En son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz mantık ile Wi-Fi aç kapa yap düzelir demesine denk geldim ve düzeldi. Her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu bu sanırım.
Andrea Kimi Antonelli 43
Başarılı
Troll amaçlı açmadınız konuyu değil mi? Bir de neden 2 mesaj yazdınız ki? Ayrıca buraya yazdıysanız zaten, hem ethernet diyorsunuz hem kablo hem de Wi-Fi diyorsunuz. Bu da kablosuz internet ki buraya yazıyorsanız bir şeyi, ilk önce Wi-Fi aç kapa yapma gibi işlemleri yapmak zorundasınız zaten.Merhaba ChatGPT ile her şeyi denedik 2 saat CMD de bütün komutları ayarlardan her şeyi intten vidleri düzelmedi TT aradım onlarla işlem yaptık düzelmedi en son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz Wi-Fi'i aç kapa yap düzelir demesine denk geldim düzeldi her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu
Merhaba ChatGPT ile her şeyi denedik 2 saat CMD de bütün komutları ayarlardan her şeyi intten vidleri düzelmedi TT aradım onlarla işlem yaptık düzelmedi en son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz Wi-Fi'i aç kapa yap düzelir demesine denk geldim düzeldi her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu![]()
zabazaba 1
Becerikli
yok hocam troll değil cidden diğer cihazlar sorunsuz internet kullandığı için reset kısmını hiç düşünmedim sorunu sadece masaüstünde aradımTroll amaçlı açmadınız konuyu değil mi? Bir de neden 2 mesaj yazdınız ki? Ayrıca buraya yazdıysanız zaten, hem ethernet diyorsunuz hem kablo hem de Wi-Fi diyorsunuz. Bu da kablosuz internet ki buraya yazıyorsanız bir şeyi, ilk önce Wi-Fi aç kapa yapma gibi işlemleri yapmak zorundasınız zaten.
2 kişi cevap vermişti ikinize de aynı mesajı atacağıma tek sana atmışım şaşırıp sonra zaten susturuldum
Andrea Kimi Antonelli 43
Başarılı
Yok hocam troll değil cidden diğer cihazlar sorunsuz internet kullandığı için reset kısmını hiç düşünmedim sorunu sadece masaüstünde aradım.
2 kişi cevap vermişti ikinize de aynı mesajı atacağıma tek sana atmışım şaşırıp sonra zaten susturuldum![]()
Bir dahakine daha dikkatli olursanız seviniriz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Assassin's Creed Black Flag Resynced – 50 GPU Benchmark & FPS Karşılaştırması
- Mordor Kumpircisi