zabazaba 1

Becerikli
Bayağı bir şey denedim fakat hiçbir fark yok. Telefonda, Mackbook'da falan internet kullanıyorum fakat ethernetli PC'de olmuyor.

Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarı ile Wi-Fi'da sorun yok ama kablolu kullanımda internet bağlantısı yok. Peki bana şu komutun çıktısını verebilir misin?

ipconfig /all

Ya da modem arayüzüne kablolu bağlantı ile erişebiliyor musun?

Bayağı bir şey denedim fakat hiçbir fark yok. Telefonda, MacBook'da falan internet kullanıyorum fakat Ethernet'li PC'de olmuyor.

Ne yapabilirim?

Windows'ta genel bir sorun var. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakın, PC'yi yeniden başlatın sonra tekrar etkinleştirin. İşe yaramazsa sürücüleri yeniden kurun.

Anladığım kadarı ile Wi-Fi'da sorun yok ama kablolu kullanımda internet bağlantısı yok. Peki bana şu komutun çıktısını verebilir misin?

ipconfig /all

Ya da modem arayüzüne kablolu bağlantı ile erişebiliyor musun?
Merhaba. ChatGPT ile her şeyi denedik, 2 saat boyunca cmd'de bütün komutları yazdık ve ayarlardan çözmeye çalıştık. İnternetten videolar izledik. Turk Telekom'u aradık. Hiçbiri işe yaramadı.

En son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz mantık ile Wi-Fi aç kapa yap düzelir demesine denk geldim ve düzeldi. Her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu bu sanırım.

Merhaba ChatGPT ile her şeyi denedik 2 saat CMD de bütün komutları ayarlardan her şeyi intten vidleri düzelmedi TT aradım onlarla işlem yaptık düzelmedi en son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz Wi-Fi'i aç kapa yap düzelir demesine denk geldim düzeldi her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu🫠

Merhaba ChatGPT ile her şeyi denedik 2 saat CMD de bütün komutları ayarlardan her şeyi intten vidleri düzelmedi TT aradım onlarla işlem yaptık düzelmedi en son umutsuz şekilde gezerken bir adamın düz Wi-Fi'i aç kapa yap düzelir demesine denk geldim düzeldi her sorunda bir komplikelik aramanın sonucu🫠
Troll amaçlı açmadınız konuyu değil mi? Bir de neden 2 mesaj yazdınız ki? Ayrıca buraya yazdıysanız zaten, hem ethernet diyorsunuz hem kablo hem de Wi-Fi diyorsunuz. Bu da kablosuz internet ki buraya yazıyorsanız bir şeyi, ilk önce Wi-Fi aç kapa yapma gibi işlemleri yapmak zorundasınız zaten.