Böyle gözüküyor, nasıl çözülür?
Yine üstteki sekmeye atıyor, aynı ekran geliyor karşıma. Başka da bir şey olmuyor.@volvoseverim Arama çubuğuna "Ağ bağlantılarını görüntüle" yazıp Ethernet'i tanılamayı deneyebilir misin?
Eki Görüntüle 25097
Evet otomatikte.@volvoseverim DNS sunucusunu değiştirdiğimiz yerde IP adresleri de otomatikteydi, değil mi? Hem IPv4 hem de IPv6'yı otomatiğe alıp dene bir de.
Windows'ta Temel Ağ Ayarları ve Görevleri - Microsoft Desteği
Windows'ta IP adresinizi bulma, veri sınırları ayarlama, Uçak modunu açma ve daha fazlası gibi temel ağ ayarları ve görevleri hakkında bilgi edinin.support.microsoft.com
Peki, son olarak modemi resetlemeyi deneyebilir misin? Bütün ayarlar sıfırlanınca düzelir belki. Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor...
Yok hocam ikisi de işe yaramadı.Peki, son olarak modemi resetlemeyi deneyebilir misin? Bütün ayarlar sıfırlanınca düzelir belki. Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor...
Bu arada bir de bu konuyu buldum, istersen bir dene:
Çözüldü: Format sonrası tanımlanamayan ağ hatası
Merhaba, bilgisayarıma format attım fakat Windows ile birlikte ethernet driverim yüklenmesine rağmen internete bağlanamıyorum. Gigabyte B550 Gaming X V2 anakart. Sitesinden indirdim güncelledim. Aynı anakarta sahip başka bir arkadaşımın sürücüsünü indirip yükledim. Sonuç değişmiyor. Ethernet...techolay.net