KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #21 @Mr. Falcon, şu an sürücü yükledim yeniden başlatacağım bakalım düzelecek mi?
Zentori Çalışkan Katılım 8 Nisan 2026 Mesajlar 48 Beğeniler 36 15 Nisan 2026 #22 Mr. Falcon dedi: CMOS sıfırlama ile uyku moduna geçen ağ kartımı tekrar aktifleştirmiştim 1 hafta kadar önce. Genişletmek için tıkla... hocam uyandırmak için bu ayarları yapıp tekrar başlatması yeterli olmaz mı ?
Mr. Falcon dedi: CMOS sıfırlama ile uyku moduna geçen ağ kartımı tekrar aktifleştirmiştim 1 hafta kadar önce. Genişletmek için tıkla... hocam uyandırmak için bu ayarları yapıp tekrar başlatması yeterli olmaz mı ?
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #23 @Mr. Falcon, BIOS sıfırlama ile aynı şey değil mi BIOS sıfırlasam olmaz mı?
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #24 Helixo dedi: @Mr. Falcon, şu an sürücü yükledim yeniden başlatacağım bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklendikten sonra hata vermediyse açılışta çalışması lazım umarım düzelmiştir. Helixo dedi: @Mr. Falcon, BIOS sıfırlama ile aynı şey değil mi BIOS sıfırlasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şey, sürücü yükledikten sonra düzeldiyse yapmanıza gerek yok.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, şu an sürücü yükledim yeniden başlatacağım bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklendikten sonra hata vermediyse açılışta çalışması lazım umarım düzelmiştir. Helixo dedi: @Mr. Falcon, BIOS sıfırlama ile aynı şey değil mi BIOS sıfırlasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şey, sürücü yükledikten sonra düzeldiyse yapmanıza gerek yok.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #25 @Mr. Falcon, hata vermedi ama internet de gelmedi.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #26 Helixo dedi: @Mr. Falcon, hata vermedi ama internet de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Öyleyse şimdi BIOS sıfırlayıp tekrar deneyin.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, hata vermedi ama internet de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Öyleyse şimdi BIOS sıfırlayıp tekrar deneyin.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #27 @Mr. Falcon, normal içinden sıfırlasam olur mu?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.087 15 Nisan 2026 #28 Helixo dedi: @Mr. Falcon, hata vermedi ama internet de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde ünlem veren sürücüye sağ tıklayın ve kaldırın. "Ayrıca aygıt yazılımını kaldır" seçeneğini işaretleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın ve sürücüyü tekrar kurun.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, hata vermedi ama internet de gelmedi. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde ünlem veren sürücüye sağ tıklayın ve kaldırın. "Ayrıca aygıt yazılımını kaldır" seçeneğini işaretleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın ve sürücüyü tekrar kurun.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #29 Helixo dedi: @Mr. Falcon, normal içinden sıfırlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Siz manuel sıfırlayıp denerseniz daha iyi olur. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, normal içinden sıfırlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Siz manuel sıfırlayıp denerseniz daha iyi olur. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #30 @Hasan Merkit, denedim hocam olmadı. @Mr. Falcon, korkuyorum hocam bozarım falan diye içinden bir deneyeyim olmadı öyle yaparım.
@Hasan Merkit, denedim hocam olmadı. @Mr. Falcon, korkuyorum hocam bozarım falan diye içinden bir deneyeyim olmadı öyle yaparım.