Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #31 Helixo dedi: @Hasan Merkit, denedim hocam olmadı. @Mr. Falcon, korkuyorum hocam bozarım falan diye içinden bir deneyeyim olmadı öyle yaparım. Genişletmek için tıkla... BIOS piliniz ekran kartının altında. Önce ekran kartınızı çıkarın hocam ardından BIOS pilini dikkatlice çıkarıp 5 dakika süre tutup tekrar takın.
Helixo dedi: @Hasan Merkit, denedim hocam olmadı. @Mr. Falcon, korkuyorum hocam bozarım falan diye içinden bir deneyeyim olmadı öyle yaparım. Genişletmek için tıkla... BIOS piliniz ekran kartının altında. Önce ekran kartınızı çıkarın hocam ardından BIOS pilini dikkatlice çıkarıp 5 dakika süre tutup tekrar takın.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #32 @Mr. Falcon, ekran kartını çıkaramam hocam birazdan BIOS sıfırlayıp deneyeceğim.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #33 Helixo dedi: @Mr. Falcon, ekran kartını çıkaramam hocam birazdan BIOS sıfırlayıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... CLRMOS pini olacaktır gözünüzle anakart üzerinde onu arayın. Bulduğunuzda elektriği kesip tornavida uçlarını 10 saniye kadar değdirip tekrar açın. Bu da BIOS sıfırlama yöntemidir.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, ekran kartını çıkaramam hocam birazdan BIOS sıfırlayıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... CLRMOS pini olacaktır gözünüzle anakart üzerinde onu arayın. Bulduğunuzda elektriği kesip tornavida uçlarını 10 saniye kadar değdirip tekrar açın. Bu da BIOS sıfırlama yöntemidir.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #34 @Mr. Falcon, peki ne fark vardır normal sıfırlamakla aynı şey değil mi?
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #35 Helixo dedi: @Mr. Falcon, peki ne fark vardır normal sıfırlamakla aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz manuel sıfırlamadığınız sürece çözüleceğini sanmıyorum.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, peki ne fark vardır normal sıfırlamakla aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz manuel sıfırlamadığınız sürece çözüleceğini sanmıyorum.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #36 @Mr. Falcon, o zaman yarın yaparım çözülüp çözülmediğini yazarım sağ olun hocam. @Mr. Falcon, yaptım hocam gene olmadı anlamadım neden olmuyor yani. Son düzenleme: 15 Nisan 2026
@Mr. Falcon, o zaman yarın yaparım çözülüp çözülmediğini yazarım sağ olun hocam. @Mr. Falcon, yaptım hocam gene olmadı anlamadım neden olmuyor yani.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #37 Helixo dedi: @Mr. Falcon, o zaman yarın yaparım çözülüp çözülmediğini yazarım sağ olun hocam. @Mr. Falcon, yaptım hocam gene olmadı anlamadım neden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ağ kartınızda sorun var. BIOS’u kesinlikle sıfırladığınıza emin misiniz? CMOS pinleriyle de sıfırlayın.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, o zaman yarın yaparım çözülüp çözülmediğini yazarım sağ olun hocam. @Mr. Falcon, yaptım hocam gene olmadı anlamadım neden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ağ kartınızda sorun var. BIOS’u kesinlikle sıfırladığınıza emin misiniz? CMOS pinleriyle de sıfırlayın.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #38 @Mr. Falcon, CMOS pinleriyle sıfırladı m hatta soğutucu ya yaptığım ayarlar falan da sıfırlandı ama olmadı yine. @Mr. Falcon, ağ denetleyicisi hala sorunlu gözüküyor.
@Mr. Falcon, CMOS pinleriyle sıfırladı m hatta soğutucu ya yaptığım ayarlar falan da sıfırlandı ama olmadı yine. @Mr. Falcon, ağ denetleyicisi hala sorunlu gözüküyor.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #39 Helixo dedi: @Mr. Falcon, CMOS pinleriyle sıfırladı m hatta soğutucu ya yaptığım ayarlar falan da sıfırlandı ama olmadı yine. @Mr. Falcon, ağ denetleyicisi hala sorunlu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün bu denemelere rağmen çözülmediyse garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz.
Helixo dedi: @Mr. Falcon, CMOS pinleriyle sıfırladı m hatta soğutucu ya yaptığım ayarlar falan da sıfırlandı ama olmadı yine. @Mr. Falcon, ağ denetleyicisi hala sorunlu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün bu denemelere rağmen çözülmediyse garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz.
KS KS Helixo Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 90 15 Nisan 2026 #40 @Mr. Falcon, yani bir şey yapmadım kendi kendine bozulmuş olabilir mi çünkü telefondan kablo ile bağla biliyorum internet.
@Mr. Falcon, yani bir şey yapmadım kendi kendine bozulmuş olabilir mi çünkü telefondan kablo ile bağla biliyorum internet.