Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Başka bir kablo denediniz mi veya kabloyu başka bir cihaza takıp denediniz mi? Doğrudan Windows sürümünü sorunun kaynağı olarak görmek doğru olmaz, Windows sürümünün bu sorunun kaynağı olacağını da düşünmüyorum.Ara sıra internetim birden kesiliyor. Oyun oynarken çok sorun yaratıyor. Discord'a girebilmek için WARP kullanıyorum ama WARP kapalıyken de oluyor. Çözümü nedir? Formatla Windows 11'den Windows 10'a geçmeli miyim?
Merhaba. İşletim sistemi değiştirmeniz bu sorunu büyük olasılıkla çözmez. VDSL2 mi kullanıyorsunuz yoksa fiber mi? Ona göre öneri yapacağız. Ayrıca kabloları da kontrol edin, ezik vs. olmasın dikkat ediniz.Ara sıra internetim birden kesiliyor. Oyun oynarken çok sorun yaratıyor. Discord'a girebilmek için WARP kullanıyorum ama WARP kapalıyken de oluyor. Çözümü nedir? Formatla Windows 11'den Windows 10'a geçmeli miyim?
vcf
Uzman
- Makaleler
- 1
fiber ve vdls2 nedir bilmiyorum ama ikisini araştırdım vdls2 galibaMerhaba. İşletim sistemi değiştirmeniz bu sorunu büyük olasılıkla çözmez. VDSL2 mi kullanıyorsunuz yoksa fiber mi? Ona göre öneri yapacağız. Ayrıca kabloları da kontrol edin, ezik vs. olmasın dikkat ediniz.
Merhaba. İşletim sistemi değiştirmeniz bu sorunu büyük olasılıkla çözmez. VDSL2 mi kullanıyorsunuz yoksa fiber mi? Ona göre öneri yapacağız. Ayrıca kabloları da kontrol edin, ezik vs. olmasın dikkat ediniz.
Fiber ve VDSL2 nedir bilmiyorum ama ikisini araştırdım VDSL2 galiba.
Başka bir kablo denediniz mi veya kabloyu başka bir cihaza takıp denediniz mi? Doğrudan Windows sürümünü sorunun kaynağı olarak görmek doğru olmaz, Windows sürümünün bu sorunun kaynağı olacağını da düşünmüyorum.
Windows 10'da sorun yaşamadım hiç o yüzden dedim.
Modeme gelen kablonun fotoğrafını gönderebilir misiniz? Oradan anlaşılır, hocam da size yardımcı olur böylelikle.Fiber ve VDSL2 nedir bilmiyorum ama ikisini araştırdım VDSL2 galiba.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-