Merhaba arkadaşlar, benim ufak benden G29 direksiyon seti sonrasında ETS 2 de istedi. Ben de Essentials versiyonunu almış bulundum. Bunun kayda değer avantajları var mı? İade için maalesef geç kalmışız. İyi Sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?Genel olarak daha avantajlı. Eski paketlerin geri döneceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar, benim ufak benden G29 direksiyon seti sonrasında ETS 2 de istedi. Ben de Essentials versiyonunu almış bulundum. Bunun kayda değer avantajları var mı? İade için maalesef geç kalmışız. İyi Sosyaller.
- Makaleler
- 62
Hocam bildiğim kadarıyla paketin içerisinde İskandinav Yarımadası haritası, birkaç kabin aksesuarı ve tekerleklerle ilgili birkaç DLC bulunmakta. Diğerlerini ben de tam bilmiyorum.
İyi bir paket denilebilir aslında.
İyi bir paket denilebilir aslında.
Oyunun (bence) en iyi haritası var içinde.
YaseRR
Uzman
Merhaba arkadaşlar, benim ufak benden G29 direksiyon seti sonrasında ETS 2 de istedi. Ben de Essentials versiyonunu almış bulundum. Bunun kayda değer avantajları var mı? İade için maalesef geç kalmışız. İyi Sosyaller.
O pakette hatırladığım kadarıyla 2 tane harita DLC'si ve tekerlek DLC'leri falan bulunmaktaydı, bence iyi ki almışsınız.
Son düzenleyen: Moderatör: