GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 22 Kasım 2025 #1 Merhaba. ETS 2’de son birkaç haftadır FPS 120’lerden 30 dakika içinde kademe kademe 40’lara düşüyor. Oyunu yeniden başlatana kadar da düzelmiyor. Ne yapabilirim?
Merhaba. ETS 2’de son birkaç haftadır FPS 120’lerden 30 dakika içinde kademe kademe 40’lara düşüyor. Oyunu yeniden başlatana kadar da düzelmiyor. Ne yapabilirim?
Çözüm GTR 27 Kasım 2025 ŞenolGüneş dedi: ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Snowy Moon grafik modunu sildim düzeldi.
ŞenolGüneş dedi: ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Snowy Moon grafik modunu sildim düzeldi.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 972 Yer Konya 22 Kasım 2025 #11 GTR dedi: ReShade var ama açık değil. Genişletmek için tıkla... Bende de FS 22 de oluyor sebebsizce ekran kartına yükleniyor ama aç kapa yaparsam düzeliyor. Artı 0 Eksi
GTR dedi: ReShade var ama açık değil. Genişletmek için tıkla... Bende de FS 22 de oluyor sebebsizce ekran kartına yükleniyor ama aç kapa yaparsam düzeliyor.
ŞenolGüneş Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 180 Yer Bursa Nilüfer 23 Kasım 2025 #12 GTR dedi: ReShade var ama açık değil. Genişletmek için tıkla... ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin. Artı 0 Eksi
GTR dedi: ReShade var ama açık değil. Genişletmek için tıkla... ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Kasım 2025 #13 ŞenolGüneş dedi: ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Snowy Moon grafik modunu sildim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
ŞenolGüneş dedi: ReShade'nin bütün kalıntılarını silin, Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Snowy Moon grafik modunu sildim düzeldi.