anonymuss0 3

Uzman
ETS 2 hangi modlar gerekli, hangilerini önerirsiniz? Güvenli modları hangi siteden bulabilirim? Ve nasıl mod kurulur?

Ben bu siteyi kullanıyorum. İstediğin modu burada bulabilirsin ama her sürüm güncellemesinde bazı modlar uyumlu olmadığı için çalışmayabilir örneğin; araba modları.
Mod dosyaları da zaten .scs uzantısıyla bittikleri için, mod klasörüne atman yeterli.

Modları nereye kuracağım diyorsan da "Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > mods" şeklinde. Mod klasörün yoksa kendin aynı bu isimle oluşturabilirsin. Araba modu kurduğunda Mod Bayii'den indirdiğin arabayı alabilirsin.

Site: ETS2 mods

Mod kurmak için; Belgeler -> ETS 2 -> Mod
Bu mod klasörüne atabilirsiniz modlarınızı. (Klasörden çıkan SCS dosyalarını atın.)

Gerekli mod yoktur aslında. Keyfinize göre kurabilirsiniz.
Kullandığım modların linkleri:
Dekorasyon -> SiSL’s Mega Pack 1.48+ | ETS 2 mods
Navigasyon -> Apple Maps Navigation Pack v1.54 | ETS 2 mods
Hasarsızlık -> https://www.modland.net/euro-truck-...1-NEb1BEbu7EccgsIu_fAxmeNIx43uWwPcAduW0ypeCuE

(Işıklandırma, araba modları da var fakat Steam atölyeden indirdim diğerlerini.)

Güvenli site olarak, ETS 2.lt ve Modland gibi siteleri kullanabilirsin.

Mod kurmak için; Belgeler -> ETS 2 -> Mod
Bu mod klasörüne atabilirsiniz modlarınızı. (Klasörden çıkan SCS dosyalarını atın.)

Gerekli mod yoktur aslında. Keyfinize göre kurabilirsiniz.
Kullandığım modların linkleri:
Dekorasyon -> SiSL’s Mega Pack 1.48+ | ETS 2 mods
Navigasyon -> Apple Maps Navigation Pack v1.54 | ETS 2 mods
Hasarsızlık -> https://www.modland.net/euro-truck-...1-NEb1BEbu7EccgsIu_fAxmeNIx43uWwPcAduW0ypeCuE

(Işıklandırma, araba modları da var fakat Steam atölyeden indirdim diğerlerini.)

Güvenli site olarak, ETS 2.lt ve Modland gibi siteleri kullanabilirsin.
Bunlar TruckersMP'de çalışıyor mu?

Bu modlar varken TruckersMP'ye giremiyor muyuz? Zaten ben tek oyuncu oynuyorum genelde ama oynamak istersem modları devre dışı bırakabiliyor muyum?