Detaylar
Kim cevapladı?Sorun bitmiyorrr
Yetkin
https://ets2.lt/en/brutal-traffic-v6-0-1/
Trafik modu.
Trafik modu.
Vaga
Uzman
Merhaba. ETS 2'de mod arayışına girdim. Gerçekçiliği arttıran ya da oyunu güzelleştiren vs. fark etmez. Grafik modu aramıyorum onu zaten kurdum. Şimdiden teşekkürler.
Hocam bulduğunuz modları atabilir misiniz?
Grafik modu mu hocam?
Vaga
Uzman
Hocam, grafik modunu ve oyunu güzelleştiren, daha iyi hâle getiren modları atabilir misiniz ben de kuralım.
Hocam, grafik modunu ve oyunu güzelleştiren, daha iyi hâle getiren modları atabilir misiniz ben de kuralım.
Oncelikle bu degerler 9060 XT 16 GB ile normal degil. Muhtemelen olceklendirme ayarini da %400'e aldiniz, bu degerleri aciklayabilecek tek mantikli sebep o olabilir.
Cogu Türk arkadaslarimizin sandiginin aksine olceklendirme ayari oyle kolayca kokleyebileceginiz zaten koklemeniz gereken bir ayar da degil. Bu ayari %100'e cekmelisiniz. %400'e cekerek oyunu internal olarak 10240 X 5760 gibi komik derecede yuksek bir degerde isletiyorsunuz.
ETS 2/ats icin olmazsa olmaz grafik modlarindan biri bu. Oyunun kendi icinde bulunan ve cok kotu olan TAA'yi duzelten bir mod. Kurulum icin indirdiginiz arsivi çıkarıp, icindekidxgi.dllvedinput8.dlldosyalarini oyunun icindekibin\win_x64klasorune atmaniz yeterli. Bunun ardindan oyun icindeki kenar yumusatma ayarini kapatin. TAA modunun ayarlarina end veya CTRL + p yaparak erisiyorsunuz. "TAA clarity" modunda, 5-5 sharpening ayarlariyla guzel oluyor cogu ekranda.
Yine ayni yapimcinin yaptigi bu isiklandirma modu var. En guncel surumunun linki burada. Ustteki TAA modunu bu modu kuracaksaniz kurmayin, TAA modu da zaten icerisinde var. Kurulumu ve ayarlarina erisim tuslari falan TAA moduyla ayni. Bu isiklandirma modu disinda baktiginiz cogu "ETS 2 grafik modu" ReShade kurmaktan falan ibaret olacak zaten. Onunla ugrasmak da size kalmis, bu mod ile birlikte ReShade de kullanabiliyorsunuz. Bu mod hala yapim asamasinda ve bazi seyleri hala eksik, bunlari bilerek kurun.
Burada yazıyor hocam nasıl yapıldığı. Grafik modu bu sadece. TAA değil de grafik modunu kurun yazdığı gibi. Diğer modları ben de bulamadım daha. Bulunca atarım.