Dylanwithay

Çalışkan
Merhaba, son zamanlar ETS 2'ye çok sardım. YouTube'da müzik açıp sürüş yapıyorum fakat şöyle bir problem var. Sürüş sırasında arkaplanda ki müzik duruyor. Oyunda ESC'ye bastığım an (menüye geldiğimde) müzik geri geliyor. Çok saçma bir hata mı deyim artık ne deyim bilmiyorum. Bu nasıl çözülür? Tarayıcı farketmiyor. Chrome ve Edge'de aynı sorun var.

Merhaba, son zamanlar ETS 2'ye çok sardım. YouTube'da müzik açıp sürüş yapıyorum fakat şöyle bir problem var. Sürüş sırasında arkaplanda ki müzik duruyor. Oyunda ESC'ye bastığım an (menüye geldiğimde) müzik geri geliyor. Çok saçma bir hata mı deyim artık ne deyim bilmiyorum. Bu nasıl çözülür? Tarayıcı farketmiyor. Chrome ve Edge'de aynı sorun var.
Dinlediğin şarkıları indir belgelerim-Euro Truck Simulator 2-music konumuna atabilirsin.

Artı -1 Eksi
Sağolun çözdüm. Wallpaper Engine uygulaması sebebiyet veriyormuş. Onu kapatınca düzeldi. Yüksek ihtimal arkaplanda wallpaper ın sesini kapatırken arkada çalan her şeyi durduruyor.

Sağolun çözdüm. Wallpaper Engine uygulaması sebebiyet veriyormuş. Onu kapatınca düzeldi. Yüksek ihtimal arkaplanda wallpaper ın sesini kapatırken arkada çalan her şeyi durduruyor.
Maalesef bununlada alakalı değilmiş. Kafasına göre bazen çalışıyor bazen duruyor. Adeta sürüştüyken müzik kasıyormuş gibi sanki. Yüklenemiyor gibi. Neden olabilir? DNS kullanmamla alakası var mı? Sürüşteyken kesiliyor. ESC'ye bastığım an müzik geri geliyor. Çözümü nedir?

Son düzenleme:
Hocam bugün kulaklık değiştirim ve aynı problemi yaşamaya başladım ben de. ESC basınca videodaki ses devam ediyor dediğiniz gibi. Çözüm bulabildiniz mi?

Hocam bugün kulaklık değiştirim ve aynı problemi yaşamaya başladım ben de. ESC basınca videodaki ses devam ediyor dediğiniz gibi. Çözüm bulabildiniz mi?
Net bir çözüm bulamadım hocam. Kafasına göre çalışıyor, çalışmıyor. Arkaplana geçtiğimde video yükleniyor gibi oluyor. Acaba oyun içindeyken işlemci falan zorlanıyor mu düşünüyorum ama alakası yok. Genelde görev çubuğunun sağ altındaki üçgende ne varsa kapatıyorum. Etkisi oluyor gibi ama yalandan. İstersen dene. Kesin çözüm bulamadım.