SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, çok büyük bir Telltale tarzı oyunlara hayranım. Şu anda Dispatch denen oyunu oynuyorum. Daha bitiremedim ama şimdiden bitmesin diye dua ediyorum. Daha yeni çıktı ama sizce Dispatch 2 gelir mi ya da devamı niteliğinde bir oyun (umarım gelecekleri Telltale gibi olmaz).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çok büyük bir Telltale tarzı oyunlara hayranım. Şu anda Dispatch denen oyunu oynuyorum. Daha bitiremedim ama şimdiden bitmesin diye dua ediyorum. Daha yeni çıktı ama sizce Dispatch 2 gelir mi ya da devamı niteliğinde bir oyun (umarım gelecekleri Telltale gibi olmaz).
2. Sezonu gelecek zaten.

Merhaba, çok büyük bir Telltale tarzı oyunlara hayranım. Şu anda dispatch denen oyunu oynuyorum. Daha bitiremedim ama şimdiden bitmesin diye dua ediyorum. Daha yeni çıktı ama sizce dispatch 2 gelir mi ya da devamı niteliğinde bir oyun (umarım gelecekleri Telltale gibi olmaz).

Gelmemesi iyi olur. Oyunu beğenen kitle 13-16 arası kitle genel olarak, oyun geliştiricileri de homo olduklarını saklayamamış, boş bir oyundu, Steam'den direkt engellerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmemesi iyi olur. Oyunu beğenen kitle 13-16 arası kitle genel olarak, oyun geliştiricileri de homo olduklarını saklayamamış, boş bir oyundu, Steam'den direkt engellerim.

Hocam, koskocaman Ubisoft bile Japonya'da siyahi samuray hikayesi yazdı, çok da şey etmemek lazım.