Ashley Freya 54

Başarılı
Yer
Manisa
Resident Evil Requiem'de finalde leon eldiveni çıkarınca Leon'un parmağında bir yüzük gördük. Ayrıca Capcom Leon'un evli olduğunu doğruladı. Sizce bu kişi kim olacak? Benim düşüncemi ve nedenlerini yazdım.

Bana göre Leon'un eşi ashley olacak. Leon'a doğrudan leon olduğu için seven kişi bana göre ashley. Diğer karakterler neden bana göre değil aşağıda hepsi var.

1. Ashley Graham
Sosyo-ekonomik güç & lüks yaşam: Eski ABD başkanı'nın kızı olduğu için devasa bir aile servetine sahip. Leon'un bindiği Porsche ve kullandığı lüks aksesuarların arkasındaki finansal güç tamamen Ashley'nin statüsüyle örtüşüyor.
Duygusal bağ ve güven: RE4 remake boyunca koruyan-korunan ilişkisi aşılıp karşılıklı bir can yoldaşlığı kuruldu. Ashley, kurban rolünden çıkıp Leon'un sağlığını ve durumunu öncelik haline getiren bir noktaya geldi.
Flört ve partnerlik: İkilinin yolculuk boyunca birbirine iltifat etmesi, Ashley'nin Leon'un yanında kalma isteği ve yakaladıkları saha uyumu leon tarafından da onaylandı.
Sembolik detaylar: Ashley'nin kolyasındaki "baby eagle" (bebek kartal) motifi ile Leon'un aksesuarlarındaki kanat/kartal sembolleri doğrudan paralellik gösteriyor.
2. Ada Wong
Çoğu kişi bunu düşünüyor ama ben buna katılmıyorum Ada'nın butün gizemi bir anda yok olur.
Hukuki engeller: Uluslararası aranan bir suçlu ve illegal örgüt casusu olduğu için yasal bir evlilik yapması imkânsız.
Çıkar ilişkisi: Leon'la bağı kedi-fare oyunundan ibaret. Her olay sonunda numuneleri alıp kaçmayı seçti.
3. Claire Redfield
Sadece dostluk: Raccoon City'den beri aralarındaki bağ tamamen arkadaşlık ve travma ortaklığı düzeyinde kaldı, romantik bir altyapı hiç kurulmadı.
4. Sherry Birkin
Koruyucu rolü: RE2'de küçük bir çocukken leon tarafından kurtarıldı. Aralarındaki ilişki abi-kız kardeş veya koruyucu aile dinamiğidir.
5. Yeni / Meçhul karakter.
Hikaye dengesi: Kadroya zaten Grace eklendi. Oyuna sıfırdan meçhul bir eş karakteri sokmak senaryoyu darmadağın edeceğinden tanıdık biri olması şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realist bakarsak Ashley yaş farkından dolayı eleniyor. Ada ise daha çok herkesin zamanında yaşayıp ayrıldığı zor aşklardan biri. Bana kalırsa Claire olucak.