Detaylar
Kim cevapladı?RE2-RE3-RE4-RE7-Village-Requiem gitmelisin bence. RE3 gayet güzel bu arada.
Ömer_Yeter
Yetkin
RE2-RE3-RE4-RE7-Village-Requiem gitmelisin bence. RE3 gayet güzel bu arada.
Hocam RE5 ve RE6'yi neden atladınız? Ben de 5.oyunu düşünüyorum almayı da önerir misiniz?
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Requiem hazırlık için doğru sıralamışşın, diğerlerini requiem bittikten sonra oyna bence.RE 2 Remake oyununu bitirdim. Aklımda RE2, sonra RE4, sonra Requiem var. Doğru mu bilmiyorum ama ben öyle anladım. Bir de RE3 var, onu da oynamalı mıyım?
Resident Evil 2-3-4-5-6 hepsi oynanır hocam. Özellikle 5. oyun aksiyona kayan yapısı ve Sheva karakteriyle keyifli aslında. Korku ögeleri bir tık az bana göre. 6. oyunda mesela biraz aksiyona kayıyor.
Mesela Resident Evil Revelations 1 oyunu da gayet güzel ama 2. oyun pek hoşuma gitmedi mesela.
Mesela Resident Evil Revelations 1 oyunu da gayet güzel ama 2. oyun pek hoşuma gitmedi mesela.
Egee
Başarılı
Biohazard oynadım fakat beklediğimden fazla korkunç çıktı onu iade ettim. RE2 remake tadındaydı bana göre, çok korkunç sevmiyorum.
Teşekkürler cevap için. 5 ve 6'yı neredeyse hiç görmedim bile oynanır diyorsanız onları da oynarım ama ben aslında leonun hikayesini oynamak istiyorum şu an o da 2 4 requiem sanırsam.
Teşekkürler cevap için. 5 ve 6'yı neredeyse hiç görmedim bile oynanır diyorsanız onları da oynarım ama ben aslında leonun hikayesini oynamak istiyorum şu an o da 2 4 requiem sanırsam.
SpeedBeast34
Üstün
Yanlış bilgi: Resident Evil Requiem, Resident Evil 7 ve 8 ile bağlantılı değildir.
Re 2 remake oyununu bitirdim. Aklımda RE2, sonra RE4, sonra requiem var. Doğru mu bilmiyorum ama ben öyle anladım. Bir de RE3 var, onu da oynamalı mıyım?
- Resident Evil 3 Remake kesin oyna, RE2 ile aynı olaylar.
- Resident Evil 4 Remake.
- Resident Evil 7: Biohazard.
- Resident Evil Village.
- Resident Evil Requiem.
- RE3'ü atlama. Requiem'den önce RE7 ve RE8 oynamalısın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Egee
Başarılı
- Resident Evil 3 Remake kesin oyna, RE2 ile aynı olaylar.
- Resident Evil 4 Remake.
- Resident Evil 7: Biohazard.
- Resident Evil Village.
- Resident Evil Requiem.
- RE3'ü atlama. Requiem'den önce RE7 ve RE8 oynamalısın.
Hocam Requiem'den önce illa RE7 ve RE8 oynanmalı mı?
christopher moltisanti
Uzman
Hocam Requiem'den önce illa RE7 ve RE8 oynanmalı mı?
Şart değil. Requiem'le de bağlantısı yok. RE2 RE3 ve RE4 oynamanız lazım Requiem'i anlamak için. Bağlantıları var ama RE7 RE8'de bu yok ama oynanılır, güzel ikili bir oyundur, asla üzmez.