Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ricardo Quaresma

Başarılı
Oyunu online oynamıyorum. DLC'leri internetten indirdim kendim almadım. ProMods'un bir modunu gördüm haritayı bayağı bir büyütüyor. O modu kursam offlineda sorun yaşamadan oynayabilir miyim?

Çözüm
Oynayabiliyorsunuz ancak korsan DLC sorun çıkarabilir, bu konuyu test etmek gerek.
Oyunu online oynamıyorum. DLC'leri internetten indirdim kendim almadım. ProMods'un bir modunu gördüm haritayı bayağı bir büyütüyor. O modu kursam offlineda sorun yaşamadan oynayabilir miyim?
İlk önce iki soru soracağım hocam
1) İndirdiğiniz DLC'leri hangi klasöre kurdunuz?
2) Oyunun kendisi orijinal mi?
İndirdiğiniz DLC'leri oyun dizinine kurulum yaptıysanız eğer, ProMods'u zaten mod klasörüne kuruyorsunuz. Oyun açılma ekranında da mod yöneticisinden ProMods'u aktif ediyorsunuz ve açılır. Ama kurduğunuz DLC'leri mod klasörüne kurulum yaptıysanız ProMods desteklemeyebilir hocam, bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce iki soru soracağım hocam
1) İndirdiğiniz DLC'leri hangi klasöre kurdunuz?
2) Oyunun kendisi orijinal mi?
İndirdiğiniz DLC'leri oyun dizinine kurulum yaptıysanız eğer, ProMods'u zaten mod klasörüne kuruyorsunuz. Oyun açılma ekranında da mod yöneticisinden ProMods'u aktif ediyorsunuz ve açılır. Ama kurduğunuz DLC'leri mod klasörüne kurulum yaptıysanız ProMods desteklemeyebilir hocam, bilginiz olsun.
Hocam DLC'leri oyunun dosya konumuna attım. Oyun orijinal. Güncelleme: Çalışıyor herhangi bir sorun yok.