ETS 2 Scania S High Roof beklediğim gibi değil, alternatif tır önerisi var mı?

Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
MAN TGX almıştım, manevraları ve frenlemesi güzeldi ama hızı ve hızlanması iyi değildi. Ben de onu işçiye verip, kendim Scania S High Roof alıp en güçlü motoru ve en pahalı şanzımanı taktım. Hız ve hızlanma güzel ama frenlemesi aşırı zayıf geldi. Sürekli frenlemeden dolayı çarpıyorum, ayarlayamadım. Manevraları da pek hoşuma gitmedi, tır hemen yatıyor. MAN TGX ile yüksek hızla viraja rahat girebiliyordum. Önerdiğiniz yapmam gereken bir ayar veya iyi dediğiniz bir tır var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dorse stabilitesini arttırabilirsiniz devrilmeyi azaltmak için, fren gücü isterseniz ayarlardan ayarlanabiliyor. Tırı daha stabil hale getirmek için 6x2 veya 6x4 kasa tercih edebilirsiniz. Daha yüksek hıza ulaşmak için sondan üçüncü şanzımanı satın almanız lazım.

Kendi ağırlığıyla birlikte 40-50 ton ağırlığındaki kütlenin otomobil gibi durmasını bekleyemeyiz. Tamam ETS 2 birebir fiziklere sahip değil ancak yine de kendi içinde ağır vasıta fiziklerini simüle ediyor.

Devrilmesinin en büyük sebebi yükün ağırlığıdır. 20-30 Tondan fazla yük taşıyorsanız virajda devrilmeniz çok normal hele ki hızlıysanız bide. Hız için Scania'yı beğenmediyseniz Mercedes Actros alabilirsiniz sanırım 640 beygire çıkartabiliyordunuz. 6 Vites yaparsanız daha rahat olur eğer otomatik şanzıman kullanıyorsanız. Fren konusu için de ayarlardan frenleme şiddetini ayarlayabiliyorsunuz. Eğer çok zayıf geldiyse onu en sona ya da rahat ettiğiniz bir değere çekip kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…