Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dün TruckersMP yükledim ve oynamaya başladım. Bazıları araba ve otobüs kullanıyor. Nasıl ben de kullanabilirim?
Herkesin standart araba alma hakkı var patreon alırsan otobüs ve başka arabalar kullanabilirsin bedavaya elektrikli otobüsde kullanabiliyorsun. Herhangi bir galeriye gir görürsün zaten.

Skoda ve bluebus bedava diğer okul otobüsü gibi olan patreon istiyor.

Herkesin standart araba alma hakkı var patreon alırsan otobüs ve başka arabalar kullanabilirsin bedavaya elektrikli otobüsde kullanabiliyorsun. Herhangi bir galeriye gir görürsün zaten.

Skoda ve bluebus bedava diğer okul otobüsü gibi olan patreon istiyor.
Hocam 1 tane galeri keşfetmişim. Osnabrück'de bulunan Volvo galerisi. Ona girdim ama 2 otobüs var biri patreon istiyor sanırım. Diğeri de minimum 5 seviye ve 500 bin euroya satılıyor. Bedava otobüsleri nasıl edinebilirim?

Herhangi bir galeriye girince bir tane otobüs ve skoda araba olması lazım, onları alıp sürebilirsin. Bazılarında patreon olduğu için özel araçlar sürebiliyorlar.
Hocam bir otobüs var ama o da küçük otobüslerden ya. Bildiğimiz şehirlerarası otobüs yok mu? Ayrıca o küçük otobüsü de alamıyorum. Orada bir yazı yazıyor. İçince "TruckersMP patron" falan gibi şeyler geçen bir cümle yazıyordu.

Hocam bir otobüs var ama o da küçük otobüslerden ya. Bildiğimiz şehirlerarası otobüs yok mu? Ayrıca o küçük otobüsü de alamıyorum. Orada bir yazı yazıyor. İçince "TruckersMP patron" falan gibi şeyler geçen bir cümle yazıyordu.
5 dolar ödemeniz halinde o yolcu otobüsleri alınabilir. Para hilesi yapmak için scs software orijinal yazılımı tsse tool kullanabilirsiniz.

Otobüsleri açmak için 5 dolar gerekiyor patron alacaksınız oyun içi tsse tool.
Hocam bende 2 tane otobüs görünüyor şuan. Ekran görüntülerini bırakıyorum. İlkini almak için ne yapmalıyım? Ve ikincisini alırsam o otobüsle para kazanabilir miyim? Çünkü 500 bin para vermem gerekecek almak için. Hile yapasım da yok pek.
1748948641961.webp

1748948651996.webp

Hocam bende 2 tane otobüs görünüyor şuan. Ekran görüntülerini bırakıyorum. İlkini almak için ne yapmalıyım? Ve ikincisini alırsam o otobüsle para kazanabilir miyim? Çünkü 500 bin para vermem gerekecek almak için. Hile yapasım da yok pek.
Eki Görüntüle 152328
Eki Görüntüle 152329
İlki için patron alacaksınız 5 dolar oda aylık yenileniyor. Bunlarla para kazanılmıyor. Yük taşımanız lazım.