Dün TruckersMP yükledim ve oynamaya başladım. Bazıları araba ve otobüs kullanıyor. Nasıl ben de kullanabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam otobüslerle yolcu alma gibi bir şeyler görmüştüm. Öyle şeyler yok mu?
Var dbus gibi şeyler onlar. Kurması vesaire zahmetli ve ahım şahım para vermiyor. Otobüs 80'i de geçmiyor yokuş aşağı 90-95 dayanıyor.
Herkesin standart araba alma hakkı var patreon alırsan otobüs ve başka arabalar kullanabilirsin bedavaya elektrikli otobüsde kullanabiliyorsun. Herhangi bir galeriye gir görürsün zaten.Dün TruckersMP yükledim ve oynamaya başladım. Bazıları araba ve otobüs kullanıyor. Nasıl ben de kullanabilirim?
Skoda ve bluebus bedava diğer okul otobüsü gibi olan patreon istiyor.
Hocam 1 tane galeri keşfetmişim. Osnabrück'de bulunan Volvo galerisi. Ona girdim ama 2 otobüs var biri patreon istiyor sanırım. Diğeri de minimum 5 seviye ve 500 bin euroya satılıyor. Bedava otobüsleri nasıl edinebilirim?Herkesin standart araba alma hakkı var patreon alırsan otobüs ve başka arabalar kullanabilirsin bedavaya elektrikli otobüsde kullanabiliyorsun. Herhangi bir galeriye gir görürsün zaten.
Skoda ve bluebus bedava diğer okul otobüsü gibi olan patreon istiyor.
ŞenolGüneş
Uzman
Herhangi bir galeriye girince bir tane otobüs ve skoda araba olması lazım, onları alıp sürebilirsin. Bazılarında patreon olduğu için özel araçlar sürebiliyorlar.
Hocam bir otobüs var ama o da küçük otobüslerden ya. Bildiğimiz şehirlerarası otobüs yok mu? Ayrıca o küçük otobüsü de alamıyorum. Orada bir yazı yazıyor. İçince "TruckersMP patron" falan gibi şeyler geçen bir cümle yazıyordu.Herhangi bir galeriye girince bir tane otobüs ve skoda araba olması lazım, onları alıp sürebilirsin. Bazılarında patreon olduğu için özel araçlar sürebiliyorlar.
5 dolar ödemeniz halinde o yolcu otobüsleri alınabilir. Para hilesi yapmak için scs software orijinal yazılımı tsse tool kullanabilirsiniz.Hocam bir otobüs var ama o da küçük otobüslerden ya. Bildiğimiz şehirlerarası otobüs yok mu? Ayrıca o küçük otobüsü de alamıyorum. Orada bir yazı yazıyor. İçince "TruckersMP patron" falan gibi şeyler geçen bir cümle yazıyordu.
Hocam para hilesini oyun içi mi diyorsunuz yoksa yolcu otobüslerini açmak için mi?5 dolar ödemeniz halinde o yolcu otobüsleri alınabilir. Para hilesi yapmak için scs software orijinal yazılımı tsse tool kullanabilirsiniz.
Hocam para hilesini oyun içi mi diyorsunuz yoksa yolcu otobüslerini açmak için mi?
Otobüsleri açmak için 5 dolar gerekiyor patron alacaksınız oyun içi tsse tool.
Hocam bende 2 tane otobüs görünüyor şuan. Ekran görüntülerini bırakıyorum. İlkini almak için ne yapmalıyım? Ve ikincisini alırsam o otobüsle para kazanabilir miyim? Çünkü 500 bin para vermem gerekecek almak için. Hile yapasım da yok pek.Otobüsleri açmak için 5 dolar gerekiyor patron alacaksınız oyun içi tsse tool.
İlki için patron alacaksınız 5 dolar oda aylık yenileniyor. Bunlarla para kazanılmıyor. Yük taşımanız lazım.Hocam bende 2 tane otobüs görünüyor şuan. Ekran görüntülerini bırakıyorum. İlkini almak için ne yapmalıyım? Ve ikincisini alırsam o otobüsle para kazanabilir miyim? Çünkü 500 bin para vermem gerekecek almak için. Hile yapasım da yok pek.
Eki Görüntüle 152328
Eki Görüntüle 152329