Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. Hız sınırlama yok fakat sabitleme var diye biliyorum, "C" tuşu ile mevcut hızınıza sabitler.
- Makaleler
- 5
C tuşunu değiştirmediyseniz o hıza limitleyebilirsiniz oyunun kendi hız sınırı var yanlış hatırlamıyorsam 90'dı.Merhaba. Örneğin hız limiti 80 diyelim. Ben tırın hızını maksimum 80'e sınırlanabilir miyim? Nasil yapabilirim yapabiliyorsam eğer?
Learnof 5
Üstün
- Makaleler
- 2
Oyunun hız sınırlamasını aktif ederek 90 yapabilirsiniz. Config ayarlarından değiştirebiliyorsunuz diye düşünüyorum.Merhaba. Örneğin hız limiti 80 diyelim. Ben tırın hızını maksimum 80'e sınırlanabilir miyim? Nasil yapabilirim yapabiliyorsam eğer?
cemkaraca 71
Üstün
Anlamadım. Üstte arkadaşların dediği C tuşunu zaten aktif olarak kullanıyorum ben, otomatik olarak hız limitlemeyi soruyordum.Oyunun hız sınırlamasını aktif ederek 90 yapabilirsiniz. Config ayarlarından değiştirebiliyorsunuz diye düşünüyorum.
Learnof 5
Üstün
- Makaleler
- 2
Oyunun ayarlar kısmına girin yanlış hatırlamıyorsam oynanış kısmında hız limiti gibi bir kısım olması lazım. Eğer onu aktif ederseniz araçlarınız 90 hız sınırını geçmez. Eğer oyunun Config dosyalarında biraz uğraşırsanız o limiti değiştirebilirsiniz.Anlamadım. Üstte arkadaşların dediği C tuşunu zaten aktif olarak kullanıyorum ben, otomatik olarak hız limitlemeyi soruyordum.
cemkaraca 71
Üstün
Neden hep maksimum 90 ? Otobanlarda 90 üstüne çıkmıyor mu? Truckersmp'de de mi böyle?Oyunun ayarlar kısmına girin yanlış hatırlamıyorsam oynanış kısmında hız limiti gibi bir kısım olması lazım. Eğer onu aktif ederseniz araçlarınız 90 hız sınırını geçmez. Eğer oyunun Config dosyalarında biraz uğraşırsanız o limiti değiştirebilirsiniz.
Learnof 5
Üstün
- Makaleler
- 2
Evet maksimum 90. O istediğiniz şey anca mod ile olabilir o da çok komplike. Bir nevi C (hız sabitleme) ile yapabilirsiniz. Onun dışında zor.Neden hep maksimum 90 ? Otobanlarda 90 üstüne çıkmıyor mu? Truckersmp'de de mi böyle?
- Makaleler
- 5
Eğer o hız sınırı açıksa 90 değilse Truckersmp'de Simülasyon 1'de 110 hız limiti var.Neden hep maksimum 90 ? Otobanlarda 90 üstüne çıkmıyor mu? Truckersmp'de de mi böyle?
cemkaraca 71
Üstün
Teşekkür ederim. Evet öyleymiş sonradan farkettimEğer o hız sınırı açıksa 90 değilse Truckersmp'de Simülasyon 1'de 110 hız limiti var.