Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam,

Acemi arkadaşlarımla konvoy yapmak istiyoruz Truckers MP'de. Lakin biraz fazla kişi olduğumuz için trafiği aksatma ihtimalimiz var. Calais benzinliğinden kalkarız diye düşünüyorum ancak hem çok kişi olmamız, hem de arka arkaya yol alma ihtimalimizin pek olmamasından ötürü bundan çekiniyoruz. Skoda'ların gazabına uğramak da işin cabası zira 280 HP tırlarla 3 dorse, 60 Ton yük alacağız. 40-50'yi geçmeden, usulca gideceğiz. Bu süreçte de X tuşuyla kullanılan telsizi kullanacağız.

Kısaca;
Aşağı yukarı 6-7 kişiyiz, 280 beygir tırlarla 3 dorse takacağız. 60 Ton yük almayı planlıyoruz, önerileriniz nelerdir?

Son düzenleme:
O zaman kalabalık olan duisburg calais yolunun altında bir yol daha var ,uzun orayı kullanabilirsiniz ben internetimde sorun varken orada sürüyordum.

7 kişi ve 3 dorse arkaya arkaya giderseniz Skoda'lar, sizin aşırı yavaş gitmenize sinir olup havaya uçuracaktır. Bence dorse sayısını azaltın öyle gidin 280 beygir yerine 730 beygir tırlarla gidin.

7 kişi ve 3 dorse arkaya arkaya giderseniz Skoda'lar, sizin aşırı yavaş gitmenize sinir olup havaya uçuracaktır. Bence dorse sayısını azaltın öyle gidin 280 beygir yerine 730 beygir tırlarla gidin.
730 beygir aldıkları zaman birbirlerini sollamaya kalkıyorlar. Böyle daha iyi gibi. Siz de haklısınız Skoda konusunda ama.

Bence oyunun kendi online sunucusunda oynayın public TruckersMP'de yapmak yerine bunu.
Konvoyda cozutuyorlar birbirlerini sollarken. TruckersMP'de ban faktörü olduğu için yapamazlar gibime geliyor.

Oyuna ısınmak için bence ilk başta Almanya otobanlarında başlayın, geniş geniş rahatça ilerlersiniz.

O zaman Lille-Dortmund arası nasıl olur?