Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bahadir1

Uzman
Merhaba,
  • CPU: R5 5600
  • GPU: 6600 8 GB
  • RAM: 16 GB
Online ETS oynarken şehirde çok fazla droplanma oluyor. Ekran kartı kullanımı sürekli dalgalanıyor, 1'e kadar düştüğünü gördüm. Sorun nedir acaba? PC'de tüm sürücüler güncel.

Çözüm
Online derken TMP diyorsaniz FPS'in dalgali ve daha dusuk olmasi normal aslinda. Sadece tek basiniza oynarken de boyle oluyor mu?

Buna ek olarak, Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > config.cfg dosyasini Not Defteri ile acip, en alttaki iki degeri altta gozuktugu gibi 0 yapin, kaydedin ve tekrar deneyin.

1720206044017.webp
Online derken TMP diyorsaniz FPS'in dalgali ve daha dusuk olmasi normal aslinda. Sadece tek basiniza oynarken de boyle oluyor mu?

Buna ek olarak, Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > config.cfg dosyasini Not Defteri ile acip, en alttaki iki degeri altta gozuktugu gibi 0 yapin, kaydedin ve tekrar deneyin.

1720206044017.webp

Çözüm

Buna ek olarak, Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > Config. CFG dosyasini Not Defteri ile acip, en alttaki iki degeri altta gozuktugu gibi 0 yapin, kaydedin ve tekrar deneyin.

Eki Görüntüle 62773

Tek başıma girdiğimde bu sorunu yasamadım ama AMD Software panelinden oyunu performans a aldım öyle denedim daha önce online oynamadığım zamanlarda da böyle bir problemim yoktu

Konvoyda mi bu durumu yasadiniz yoksa TMP uzerinden oynarken mi? Attigimi denediniz mi? Bu sorulara hala cevap gelmedi.

Radeon Software uzerinden oyunu Performans profiline almak da pek ideal bir cozum degil, karti surekli tavan frekansa zorluyorsunuz. Bosa isi ve ses demek bu. Sorununuzu gecici olarak cozduyse de ne mutlu diyelim.

Konvoyda mi bu durumu yasadiniz yoksa TMP uzerinden oynarken mi? Attigimi denediniz mi? Bu sorulara hala cevap gelmedi.

Radeon Software uzerinden oyunu Performans profiline almak da pek ideal bir cozum degil, karti surekli tavan frekansa zorluyorsunuz. Bosa isi ve ses demek bu. Sorununuzu gecici olarak cozduyse de ne mutlu diyelim.
Konvoyda yaşadım evet kanka, dediğini de hemen şimdi deniyorum.

Çok daha akıcı oldu dediğin ayardan sonra, konularda yazdığın mesajları takip ediyorum, gerçekten bu alanda bilgin çok fazla, yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum, başka yapmam gereken bir ayar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok daha akıcı oldu dediğin ayardan sonra, konularda yazdığın mesajları takip ediyorum, gerçekten bu alanda bilgin çok fazla, yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum, başka yapmam gereken bir ayar var mı?
Rica ederim. Acikcasi pek yok, yagmur yagma olasiligi ve rastgele trafik olaylari ayarlarini dusuk tutmaniz drop girme olasiligini da azaltiyor, ufak bir bilgi olsun. Iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör: