Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mauroicardi99

Yetkin
Şu 1.50 de gelen yeni Renault elektrikli tır sadece tek seferlik iş kısmında çıkıyormuş. Bende 10 15 kere denedim ya gir çık yaparak, ya gün atlayarak ya da iş yaparak. Ama bir türlü çıkmadı. Kolay çıkartma taktiği falan yok mudur? Sürüm 1.50.1.0 .

Çözüm
Şu 1.50 de gelen yeni Renault elektrikli tır sadece tek seferlik iş kısmında çıkıyormuş. Bende 10 15 kere denedim ya gir çık yaparak, ya gün atlayarak ya da iş yaparak. Ama bir türlü çıkmadı. Kolay çıkartma taktiği falan yok mudur? Sürüm 1.50.1.0.

Yanlış hatırlamıyorsam 1.50.1.0 sürümünde gelmedi yeni elektrikli çekici. Emin olmak için oyunda çekicileri inceleyebildiğimiz bir kısım vardı oraya bir bakın eğer orada gözüküyorsa mevcut sürümünüzde vardır. 1.50.2.3 sürümü kurulu bende çekicileri incelediğimiz yerde gözüküyor mesela yeni Renault çekici.
Şu 1.50 de gelen yeni Renault elektrikli tır sadece tek seferlik iş kısmında çıkıyormuş. Bende 10 15 kere denedim ya gir çık yaparak, ya gün atlayarak ya da iş yaparak. Ama bir türlü çıkmadı. Kolay çıkartma taktiği falan yok mudur? Sürüm 1.50.1.0.

Yanlış hatırlamıyorsam 1.50.1.0 sürümünde gelmedi yeni elektrikli çekici. Emin olmak için oyunda çekicileri inceleyebildiğimiz bir kısım vardı oraya bir bakın eğer orada gözüküyorsa mevcut sürümünüzde vardır. 1.50.2.3 sürümü kurulu bende çekicileri incelediğimiz yerde gözüküyor mesela yeni Renault çekici.

Çözüm
Atölye'de direkt olarak satın almanızı sağlayan modlar mevcut onları da deneyebilirsiniz. Bir de World Of Trucks işlerine bakın orada da çıkabilir.
Tam alacağım zaman Steam dolara geçtiği için alamamıştım korsan kullanıyorum maalesef.

Oyundan gir çık yapmak yerine konsoldan oyun saatini değiştirin. Mutlaka çıkar.
3-4 kere denedim olmadı.

Tamam.

Söylediğiniz doğru sürümü yükseltince aynı anda 5-6 tane çıktı teşekkür ederim.

Son düzenleme: