2230

Uzman
Makaleler
21
Selamlar, gerçek hayata yakın şekilde ETS 2 oynamak istiyorum. Şu anlık sadece yorgunluk, trafik cezası, zemin bozukluğu gibi şeyler açık. Başka ne gibi ayarlar açabilirim veya hangi modları kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ayarları tam hatırlamıyorum ama oynanış bölümünden otomatik yapılan şeyleri kapatabilirsin. Mesela havalı freni falan aç oradan.

Hocam yakında alacağım da bunun dışında ayar olarak ne yapabilirim?
Direksiyon, pedallar ve vites ile tam simülasyon modunu açtığında başka bir ayara ihtiyaç duymuyorsun yani ben duymamıştım. Sinyalleri, farları, aynaları, serbest bakışı ve bakış modlarını yine direksiyondan kontrol ediyorsun. Bilen diğer arkadaşlar yeşillendirebilir. Ben profesyonel değilim.

Havalı fren simülasyonu açık.
Gerçekçi yakıt tüketimi açık.
Hız sınırlayıcısı kapalı.
Trafik cezaları açık.
Yayalar açık.
Bozuk yol simülasyonu açık.

Oyun yüklü olmadığı için bakamıyorum tam isimlere fakat fren sertliği vs. ayarların olduğu bölümdeki tüm ayarları sıfıra çekin, tadından yenmiyor. Havalı fren açık, otomatik kontak kapalı, yakıt tüketimi açık, hız sınırlayıcısı açık* olacak.

*: Eğer varsayılan haritada oynuyorsanız -ki promods'u şiddetle öneririm- hız sınırlayıcısını açacaksınız, promods'u kurunca kaldırın ve dümdüz otobanlarda 120 ile yük taşıyın. İyi oyunlar.