ETS 2'de harita modu yükledikten sonra bölge seçim ekranında oyun çöküyor

AbdurrahmanUlaş

Becerikli
Yer
İstanbul
Merhabalar, ETS 2 için yeni çıkan bir harita modu var. Harita modunun adı şu an aklımda değil ancak 2 bölgeden oluşan bir map. ( Bursa ve İnegöl ) Bu modu dün indirip ETS 2 belgeler klasöründe yer alan mod klasörüne attım. Sonrasında oyun içerisinden sıfır bir profil açıp modu aktifleştirdim. Bölge seçme ekranında seçtim oyunu başlat dedikten sonra oyun çöküyor. Çözümü hakkında bilgisi olan yardımcı olur ise çok mutlu olurum.

Renderer(DX11, OpenGL) değiştirerek deneyin.

Tüm DLC paketleri var zamanında hepsini satın aldım yani yaklaşık 4 ay falan oluyor. Ben oyunları modlu oynadığım için almıştım. Bende başka bir sıkıntı da var tüm harita DLC paketleri olmasına rağmen oyuncuyuzbiz Türkiye haritası modun da uyumsuz mod hatası alıyorum. Sürümle ilgilimi diye siteden baktım 1.51 1.55 arasında uyumlu görünüyordu ama nedense böyle sıkıntılar yaşıyorum. Bende bambaşka bir sıkıntı var çözemeyince oyun zevkim de kalmıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Renderer(DX11, OpenGL) değiştirerek deneyin.

Hocam dediğini deneyeceğim ancak bende oyun ile alakalı genel teknik hata olduğunu düşünmekteyim. Daha önce başıma hiç gelmedi. Genel anlamda harita mod paketlerinde sıkıntı yaşıyorum. DLC ile alakalı sıkıntı olması da imkansız tüm DLC paketleri var bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod paketlerindenmi bilmem ama Renderer değişerek denemekte fayda var ilk önce DX11 deneyin. Sonra OpenGL deneyin.

Mod paketlerindenmi bilmem ama Renderer değişerek denemekte fayda var ilk önce DX11 deneyin. Sonra OpenGL deneyin.

Mod paketlerinden mi bilmem ama Renderer değişerek denemekte fayda var ilk önce DX11 deneyin. Sonra OpenGL deneyin.

Mod paketlerinden mi bilmem ama Renderer değişerek denemekte fayda var ilk önce DX11 deneyin. Sonra OpenGL deneyin.

Tamamdır hocam bir de o şekilde deneyeceğim. Umarım düzelir. Bunun için PC formatladım biraz saçma ama denemek istedim.

Sıkıntı aynen devam ediyor hocam. Düzelme yok. Şu modlar ile ilgilenmekten vallahi yaşlandım ya. Gidip kodlama öğrenip kendi modu mu yapacağım en sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…