ETS2 - Elektrikli Scania'dan oyun içi görsel paylaşıldı

320

Uzman
Makaleler
1
Zaten yılbaşı yayınında ilk kez gösterilmişti fakat o zaman modelleme aşamasandaydı.

Ek olarak bir başka gariplik ise dorse. Belki ilk kez rigid-tandem şasi geliyor olabilir. Çünkü bölgesel ve şehir içi kullanıma uygun olduğu yazıyor.
Elektrikli olduğunu da hem önceden gösterilmesi hem de hızlı hızlanma ile sessizlikten çıkarıyoruz.

Kaynak: New Truck Spotted in ETS2

Umarım Renault E-Tech gibi çöp değildir.

İfadeler: 320
Daha Renault E-Tech gelmedi bendeki oyuna onu getirsinler de Scania kusur kalsın.

Umarım Renault E-Tech gibi çöp değildir.
Neden öyle dediniz ki? Bence gayet iyi oldu, şarj istasyonları gelince çok daha iyi olacak.
Daha Renault E-Tech gelmedi bendeki oyuna onu getirsinler de Scania kusur kalsın.
Tekli iş yerinden markayı Renault seçin ve kısa mesafedan uzuna doğru sıralayın. Olmazsa saati ilerletip bakın. Ayrıca Steam Atolye'de satın alınabilir olması için modlar meavcut.

Neden öyle dediniz ki? Bence gayet iyi oldu, şarj istasyonları gelince çok daha iyi olacak.
Tasarımı güzel fakat frenleri tutmuyor, hızlanması çok yavaş sanki belirli bir şeyden sonra hız limiti kalkıyor gibi hissiyat veriyor. Yani geç hızlanıyor.

Tasarımı güzel fakat frenleri tutmuyor, hızlanması çok yavaş sanki belirli bir şeyden sonra hız limiti kalkıyor gibi hissiyat veriyor. Yani geç hızlanıyor.
İlk hızlanma iyiyde sonra evet, yavaşlıyor. Frenlerde doğru. Ben yenilik ve çağa uyum açısından öyle dedim.

Kullanıcıların beklediği 770 HP motor yeni iç dizayn Scania super vs. SCS'nin getirdiği elektrikli şaka gibi. Kaç sene önce çıkan motoru getirmediler daha.

Sadece tek seferlik kısa işlerde oluyor.
Tamam işte onlarda da yok bende.

Tekli iş yerinden markayı Renault seçin ve kısa mesafedan uzuna doğru sıralayın. Olmazsa saati ilerletip bakın. Ayrıca Steam Atolye'de satın alınabilir olması için modlar meavcut.
Onlara baktım da yine yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…