Aylar önce Epic'den aldığım EU 4'ü bir kere açtım, sonra Türkçe yama indirdim ve kurmaya çalıştım. O günden sonra arada bir EU 4 indiriyorum Epic'den ama Paradox'un Launcher'ından "Oyna" dedikten sonra oyun açılıp ekran gelmeden kapanıyor. Masaüstünde oyunun simgesi de yok. Sorunu nasıl çözerim?
Detaylar
Kim cevapladı?SlimShadow
Uzman
Oyunu Epic'ten ve Paradox Launcher'ı sildikten sonra çalıştırada %appdata% komutunu yazdıktan sonra şu lokasyonlardaki Paradox'un kalan dosyalarını silmeyi dene:
AppData/Local/Programs/Paradox ınteractive/
AppData/Local/Paradox ınteractive/
AppData/Roaming/Paradox ınteractive.
Bu da olmazsa;
C:/users/<username>/AppData/Local/Paradox Interactive/launcher-v2/ buradaki log dosyalarını atarsın.
Bu da olmazsa;
C:/users/<username>/AppData/Local/Paradox Interactive/launcher-v2/ buradaki log dosyalarını atarsın.
Hocam dediklerinizi yaptım oyun açıldı ama bu sefer de ana ekranda donup kalıyor.Oyunu Epic'ten ve Paradox Launcher'ı sildikten sonra çalıştırada %appdata% komutunu yazdıktan sonra şu lokasyonlardaki Paradox'un kalan dosyalarını silmeyi dene:
Bu da olmazsa;
Mod yüklü mü?Aylar önce Epic'den aldığım EU 4'ü bir kere açtım, sonra Türkçe yama indirdim ve kurmaya çalıştım. O günden sonra arada bir EU 4 indiriyorum Epic'den ama Paradox'un Launcher'ından "Oyna" dedikten sonra oyun açılıp ekran gelmeden kapanıyor. Masaüstünde oyunun simgesi de yok. Sorunu nasıl çözerim?
Hocam hiç mod yüklemedim. Sadece Türkçe Yama yüklemiştim onu da hatırladığım kadarıyla silmiştim.
Dosyaları doğrulayın.
Epic Games'ten mi?
Evet.
Epicte nereden yapıldığını bilmiyorum hocam söyleyebilir misiniz.
Kütüphanede oyunu görün. Sağında üç nokta olacak, tıklayın. Yönet kısmından Dosyaları Doğrula diyin.Epicte nereden yapıldığını bilmiyorum hocam söyleyebilir misiniz.