https://www.caseking.de/Loki'nin SFX-L boyutunda olduğunu biliyorsunuz değil mi? İsterseniz aldığınız yerin linki atın ben bakayın PSU modellerine.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- €3.700
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
@Rustin Cohle,
Siyah:
Beyaz:
En mantıklı bu üç seçenek var o fiyatlarda. Beyaz istenirse Lian Li veya Phanteks olabilir lakin Phanteks için tam olarak net bilgi yok. Videoda güzel duruyor. Performansı nasıldır bilmiyorum ama fiyatı uygun.
Siyah:
Beyaz:
En mantıklı bu üç seçenek var o fiyatlarda. Beyaz istenirse Lian Li veya Phanteks olabilir lakin Phanteks için tam olarak net bilgi yok. Videoda güzel duruyor. Performansı nasıldır bilmiyorum ama fiyatı uygun.
Son düzenleme:
ROG X870E-E'den ziyade MPG X870E Carbon öneririm. Veri yolu paylaşımı olmaması baya büyük bir artı.Bilgiler için teşekkürler hocam PSU tarafından pek anlamam genel kullanıcı deneyimi üzerinden gittim.
Hocam yeni bir liste yaptım düzenledim. PSU olarak ASUS ROG loki seçtim.
Eki Görüntüle 192318
Bu haliyle sizce nasıl.
3'lü fan kitine 104€ vermek bana kalırsa mantıksız. Seçim sizin.
Şahsen fanlı bir kasa alır geçerim.
PSU'yu, namıdeğer PSU adam cevaplamış zaten.
@Yusuf7878 kendisine teşekkür ederiz.
Diğer parçalar güzel, sırıtan bir şey yok.
@Rustin Cohle,
Siyah:
Beyaz:
En mantıklı bu üç seçenek var o fiyatlarda. Beyaz istenirse Lian Li veya Phanteks olabilir lakin Phanteks için tam olarak net bilgi yok. Videoda güzel duruyor. Performansı nasıldır bilmiyorum lakin fiyatı uygun.
Eki Görüntüle 192341
Siyah olan RM1000X listeye ekledim kasayı da Türkiye üstünden alırım Dragos North Evo Vision LCD Ekran ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası bu hoşuma gidiyor fakat marka ve kalite nasıldır bilemiyorum.
ROG X870E-E'den ziyade MPG X870e Carbon öneririm. Veri yolu paylaşımı olmaması bayağı büyük bir artı.
Sadece oyun oynayacaksanız, RAM ayarlarıyla pek oynamayacaksanız X870e çipsetler fazla. B850 eagle WI-FI6e bile hayli hayli yeterli olur veya X870 vs. vs.
3'lü fan kitine €104 vermek bana kalırsa mantıksız. Seçim sizin.
Şahsen fanlı bir kasa alır geçerim.
PSU'yu, namıdeğer PSU adam cevaplamış zaten.
@Yusuf7878 kendisine teşekkür ederiz.
Diğer parçalar güzel, sırıtan bir şey yok.
Anakartı X870e Carbon olarak değiştirdim zaten bu parçaları toplu olarak değil de parça parça alacağım ondan dolayı zamanla dizilecek. Teşekkür ederim her bilgi çok önemli sadece alacağım yer kaldı onu da amazon.de vs çözeceğiz artık.
Son bir sorum var Türkiye üzerinden aynı sistemi topladığımda benzer fiyat yakalayabilir miyim? Çünkü RTX 5090'lar ciddi pahalı Türkiye'de.
Açık konuşacağım; imkansız.Son bir sorum var Türkiye üzerinden aynı sistemi topladığımda benzer fiyat yakalayabilir miyim? Çünkü RTX 5090'lar ciddi pahalı Türkiye'de.
Anladım kasa hariç her şeyi kuzen yanına koyup getirebilir herhalde gümrükte umarım sıkıntı çıkarmazlar valiz içinde getirecek vergi patlamasın sonra
Bildiğim kadarıyla çıkmıyor. Tek tek getirenler var zaten.
Yalnız toplu olarak getirirseniz ne olacağını bende bilmiyorum.
Genelde valiz içindeki eşyaları ellemiyorlar.
Bir ara ekran kartında "buney" mevzusu gördüm.
X-ray'de devasa bir kara blok gibi çıkmıştı.
X-ray'de devasa bir kara blok gibi çıkmıştı.
Bildiğim kadarıyla çıkmıyor. Tek tek getirenler var zaten.
X-ray'de devasa bir kara blok gibi çıkmıştı.![]()
Zamanında GTX 670 AMP getirmişti aynı şekilde kuzenim valizde görünce jammer falan sanmışlar bizim gümrükte
Lemrado
Uzman
Ne kadar hassas bir ürün olduğunu bildiğim için gerçekten özenle kullandım, saati saatine piksel temizliği yaptım, bazen sırf çok kullandım diye canım istiyor olmasına rağmen bilgisayarı kapatırdım monitör çok yorulmasın diye, ekranına normal bez bile sürmedim öyle özenli kullandım ama fayda etmedi.ASUS'tan daha iyi OLED Care özelliği sunan yok. O sizin kullanımınızla alakalıdır. Dünyadaki en premium modeller ROG ASUS. Ben de 4K OLED'ini kullanıyorum, sıfır sorun.
Kesinlikle OLED çok daha iyi ama ben şahsi olarak Asus tavsiye etmiyorum, belki benim şansıma böyle olmuştur bilemem orasını.ASUS XG27ucs var bende 7-8 aydır kullanıyorum ama herkes OLED çok daha iyi diyor sistem yenilerken onu da değişeyim diyorum yoksa monitörümden memnunum.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1