KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 6 Eylül 2025 #41 Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Bir an brick oldu sandım,TWRP'ye girememiştim şuan girebildim tamamdır. Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Android 11 için en yüksek versiyonu nerden bulabilirim? Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam son ricam olacak,7.13 sürümünü kurabilirmiyim aynı şekilde? Son düzenleme: 6 Eylül 2025
Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Bir an brick oldu sandım,TWRP'ye girememiştim şuan girebildim tamamdır. Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Android 11 için en yüksek versiyonu nerden bulabilirim? Heribert Yavuz dedi: ROM'u tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam son ricam olacak,7.13 sürümünü kurabilirmiyim aynı şekilde?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2025 #42 Ranchen dedi: Bir an brick oldu sandım,TWRP'ye girememiştim şuan girebildim tamamdır. Hocam peki Android 11 için en yüksek versiyonu nerden bulabilirim? Hocam son ricam olacak,7.13 sürümünü kurabilirmiyim aynı şekilde? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsiniz.
Ranchen dedi: Bir an brick oldu sandım,TWRP'ye girememiştim şuan girebildim tamamdır. Hocam peki Android 11 için en yüksek versiyonu nerden bulabilirim? Hocam son ricam olacak,7.13 sürümünü kurabilirmiyim aynı şekilde? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsiniz.
KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 6 Eylül 2025 #43 Heribert Yavuz dedi: Kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ARM 64 olarak nereden bulabilirim? Ranchen dedi: ARM 64 olarak nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... 7.12'de kalacağım sanırım uyumlu olmadı. Son düzenleme: 6 Eylül 2025
Heribert Yavuz dedi: Kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ARM 64 olarak nereden bulabilirim? Ranchen dedi: ARM 64 olarak nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... 7.12'de kalacağım sanırım uyumlu olmadı.