Cihazım için KernelSU dosyalarını buldum ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Sadece bir tane. ZIP dosyası var nasıl kurmam lazım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Kernel olduğu için direk TWRP'den flashliyorsunuz bunu.
Cihazımda zamanında TWRP kuramamıştım, hocam. Nasıl kurabilirim? Ya da AOSP ROM'un kendi Recovery arayüzü üzerinden ADB ile yüklemek mümkün mü? Son olarak, hocam, benim indirdiğim yerde A15-AOSP ve A15 var; paylaşan kişi ayrıca belirtmiş zaten. Bazıları hem AOSP hem de Stok diye herhangi bir sorun çıkarır mı, cihazı brick yapar mı? Gene de yedek alacağım, MTK Client ile, ama merak ettim.Kernel olduğu için direk TWRP'den flashliyorsunuz bunu.
- Makaleler
- 9
Cihazımda zamanında TWRP kuramamıştım, hocam. Nasıl kurabilirim? Ya da AOSP ROM'un kendi recovery arayüzü üzerinden ADB ile yüklemek mümkün mü? Son olarak, hocam, benim indirdiğim yerde A15-AOSP ve A15 var; paylaşan kişi ayrıca belirtmiş zaten. Bazıları hem AOSP hem de stok diye herhangi bir sorun çıkarır mı, cihazı brick yapar mı? Gene de yedek alacağım, MTKClient ile ama merak ettim.
Mutlaka yedek alın, Telegram kanallarındaki Recovery'ler ile deneyin ayrıca AOSP recovery ile de kulabilirsiniz.
Pes ediyorum hocam GMS kurulu gelen bir ROM kuracağım yardımınız için teşekkür ederim.Mutlaka yedek alın, Telegram kanallarındaki Recovery'ler ile deneyin ayrıca AOSP recovery ile de kulabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-