5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Euro Truck Simulator 2 indirime girmiş, almayan arkadaşlarımız varsa bütün harita DLC'lerini ekstra olarak almalarını şiddetle öneririm. Türkiye haritası ile oynamak isteyenler bütün DLC'lerin olması gerekmektedir. İndirim 19 Ocak tarihine kadar geçerlidir.

Ekran görüntüsü 2026-01-13 000814.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm DLC'leri içeren Ultimate Edition alacaktım ama kış indirimlerinde son gün almayı unutmuştum. Keyfim yerine geldi. Hocam bir de Ultimate Edition aldıktan sonra ek olarak hangi haritayı almam lazım tüm haritaları tamamlamak için? TMP ProMods girebiliyor muyum Ultimate Edition ile?

Tüm DLC'leri içeren Ultimate Edition alacaktım ama kış indirimlerinde son gün almayı unutmuştum. Keyfim yerine geldi. Hocam bir de Ultimate Edition aldıktan sonra ek olarak hangi haritayı almam lazım tüm haritaları tamamlamak için? TMP ProMods girebiliyor muyum Ultimate Edition ile?

Aynı şekilde TMP ProMods haritasını kullanmak için de bütün DLC'ler lazım. Tek bir DLC eksik olduğu zaman oyundan atabiliyor. Ekran görüntüsü olarak atmış olduğum tüm harita DLC'lerini almanız gerekiyor. Bir adet daha var ama o da isteğe göre, o şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör: