Klasiktir, kütüphanede olması gerekendir. DLC almayı planlıyorsanız onlar da indirimde.
Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
Ultimate sürümü sadece harita DLC'lerinin parasını alıyor hatta onu bile eksik alıyor bu arada. Ben hesaplamıştım bir ara.
Son düzenleme:
Evet ama tüm harita DLC'lerini kapsamaması biraz saçma. Ultimate sürümü de alsak yine extra para harcayarak DLC almamız gerekecek haritayı tamamlamak için.Ultimate sürümü sadece harita DLC'lerinin parasını alıyor hatta onu bile eksik alıyor bu arada. Ben hesaplamıştım bir ara.
CyHaN_Atalay
Uzman
Tüm haritalar var. Sadece çok yeni harita geldiyse o harita yok. Birde elbette ileriki gelecek haritaları kapsayamaz. Lakin bu fiyat politikasının bahanesi de yapımcı firma SCS'nin zaten 2 oyunu olması. Onlar üzerinden para kazanıyorlar sadece. Mesela Euro Truck Simulator 2'nin içerisinde "tır" kelimesi geçse bile otobüsler eklenecek ve bu kesinleşti. Ve hatta "Avrupa" olmasına rağmen Asya veya Ortadoğu bölgeleri de eklenebilirmiş oyuna ama bu bilgi ne kadar kesindir bilemem. Ama otobüs bile gelecekse Avrupa tarafında şehirler tekrar düzenlenmezse ve içerik o açıdan çıkmaza gelirse diğer bölgeleri de eklemeleri kesin olmaya yakın bence.Evet ama tüm harita DLC'lerini kapsamaması biraz saçma. Ultimate sürümü de alsak yine extra para harcayarak DLC almamız gerekecek haritayı tamamlamak için.
Bence kapsayabilir, hatta satışlara etkisi bile olabilir. Eskiden mapboost DLC'si vardı galiba, ona benzer geçmiş ve gelecek haritaları kapsayan bir DLC'de olabilir. Ultimate sürümde önemli olan DLC'ler harita DLC'leri. Çoğu insanın kargo pack DLC'lerini umursadığını sanmıyorum.Tüm haritalar var. Sadece çok yeni harita geldiyse o harita yok. Birde elbette ileriki gelecek haritaları kapsayamaz.
CyHaN_Atalay
Uzman
Benim demek istediğim tüm DLC'ler için değildi zaten. Zira oyunun mod desteği de devasa. Savaş aracı modu bile var iyi kötü. Kozmetik DLC'ler zaten almaman lazım mantıken ben sadece harita DLC'leri için söylüyorum ki zira ETS 2 için çok önemliler zaten o da tartışmasız. Şirketi savunmuyorum lakin mesela 2015-2020 arası çıkan harita DLC'lerin formülü ile 2020 sonrası çıkan harita DLC'lerin formülü aynı değil. Yani adamlar tüm harita DLC'lerini sunmak yerine elde edeceği kârı zamana göre dağıtmak istiyor sanırsam ve daha yeni DLC'leri daha iyi çıkartmak için bekliyorlar.Bence kapsayabilir, hatta satışlara etkisi bile olabilir. Eskiden mapboost DLC'si vardı galiba, ona benzer geçmiş ve gelecek haritaları kapsayan bir DLC'de olabilir. Ultimate sürümde önemli olan DLC'ler harita DLC'leri. Çoğu insanın kargo pack DLC'lerini umursadığını sanmıyorum.
ETS 2 çok oynayan tayfanın büyük çoğunluğu da 250, 500, 1000'lik bir Steam oyun koleksiyonu pek yapmıyor. Açıkçası Steam'i sosyal medya gibi kullanıyorum ve çok hesap gördüm. Mesela onca leveli kaç veya bilmem kaç tane yüzlerce oyunu olan yabancı veya Türk hesap gördüysem neredeyse hiç ETS 2 oynamamış. Bu paraları ETS 2'ye harcayanlar çoğunlukla sadece ETS 2'ye harcıyor. Bende mesela 500 tane bile oyun olmasa da 266 oyunum var ve ben bile "Ultimate" almadım mesela. Yine de 191 saatim var iyi kötü.
Dolar kuru değişken, bankalar arası kur farkı da var. Dolayısıyla böyle yazmak daha mantıklı oluyor.
Michael Scofield
Uzman
Dolar her gün artıyor kendin tarayıcıya yazarak güncel şekilde ulaşabilirsin fiyata.
Yeni konular
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-